Skip to content
Eijerkamp Collectie Bright Vakkenkast
Eijerkamp Collectie Bright Vakkenkast
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Bright Vakkenkast
1/8
Item 1 of 8

Eijerkamp Collectie Bright Vakkenkast

Levertijd: meer dan 12 weken
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Bright Vakkenkast

Bright vakkenkast uit de Eijerkamp Collectie is een strak vormgegeven vakkenkast met een huiselijk gevoel dankzij het schitterende eikenhout. De 8 vakken zijn perfect voor het presenteren van de mooiste woonaccessoires. De vele open vakken bieden voldoende ruimte om de mooiste woonaccessoires op te tonen. Het hout is bewerkt met een lak in de kleur luxury brown waardoor deze sfeervolle kast toepasbaar is in diverse woonstijlen.

Naast het getoonde model kent de Bright kast vele andere uitvoeringen, opstellingen en afmetingen. Shop vakkenkast Bright online of bekijk de mogelijkheden in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1636707
Breedte 132 cm
Hoogte 235 cm
Diepte 40 cm
Materiaal Eikenhout
Kleur Luxury Brown
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl Landelijk
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer