Skip to content
Eijerkamp Collectie Ella Eettafel
Eijerkamp Collectie Ella Eettafel
Van 3029.- Voor 2399.-
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Ella Eettafel
1/5
Item 1 of 5

Eijerkamp Collectie Ella Eettafel

Van 3029.- Voor 2399.-
Levertijd: 8-10 weken
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Ella Eettafel

Ontdek de tijdloze elegantie van onze Eijerkamp Collectie Ella Eettafel - een prachtig stuk ontworpen om ons 95-jarige jubileum te vieren. Met zijn Deens ovale vorm en betonlook brengt deze tafel een moderne en stijlvolle uitstraling in jouw interieur, terwijl hij toch de warmte en charme van natuurlijke materialen behoudt.

Onze Ella Eettafel is met liefde en zorg ontworpen, en dat zie je terug in elk detail. Het exclusieve ontwerp straalt klasse uit en past perfect in eigentijdse inrichtingen. De tafel is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en is gemaakt van MDF en afgewerkt met een dunne laag beton. Het tafelblad heeft daarom lichte onregelmatigheden, zoals kleine putjes, barstjes en een gevlamde en gevlekte structuur. Dit hoort bij de uitstraling van de tafel. Om de tafel te beschermen adviseren wij een onderhoudsspray. Deze sprayt zorgt voor een extra beschermlaag van het tafelblad, herhaal dit bij aanschaf van de tafel eenmaal per week voor één maand lang. Om de laag te onderhouden, kun je dit één keer per maand herhalen.

Of je nu online winkelt of onze woonwinkels bezoekt, je kunt deze speciale jubileumeditie bewonderen en ervaren. Voeg de Eijerkamp Collectie Ella Eettafel toe aan je huis en creëer een unieke en stijlvolle eetruimte. 

Prijs is als getoond in exclusieve jubileum uitvoering in 17 kleuren betonlook.

Eijerkamp Collectie Ella Eettafel
Eijerkamp Collectie Ella Eettafel