Skip to content
Eijerkamp Collectie Fay Fauteuil
Eijerkamp Collectie Fay Fauteuil
Vanaf 1099.-
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Fay Fauteuil
1/11
Item 1 of 11

Eijerkamp Collectie Fay Fauteuil

Vanaf 1099.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Fay Fauteuil

Elegantie en comfort komen samen in fauteuil Fay uit de Eijerkamp Collectie. Deze organische vormgegeven stoel is een blikvanger in de woonruimte en vertegenwoordigt zowel de klassieke woonstijl als de eigentijdse moderne woonstijl. De halfronde rugleuning van de stoel lijkt de zitting haast te omarmen én dat is ook precies wat er gebeurt wanneer je plaatsneemt. Laat je omarmen en ervaar het comfort van fauteuil Fay. Getoonde uitvoering is uitgevoerd in stof Feel in een ijsblauwe tint, maar Fay is verkrijgbaar in een breed scala van andere stofferingen en kleuren. Fay wordt geleverd exclusief sierkussen. 

Shop fauteuil Fay uit de Eijerkamp Collectie nu online of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1646699
Breedte 75 cm
Hoogte 78 cm
Diepte 87 cm
Materiaal Stof
Kleur Ice blue
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl Landelijk
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

Meer uit de Fay serie Bekijk ook Meer uit deze serie