Skip to content
Eijerkamp Collectie Pacha Zitbank
Eijerkamp Collectie Pacha Zitbank
Vanaf 2969.-
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Pacha Zitbank
1/20
Item 1 of 20

Eijerkamp Collectie Pacha Zitbank

Vanaf 2969.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Pacha Zitbank

Plof met het hele gezin heerlijk neer op de royale Pacha 4-zitsbank uit de Eijerkamp Collectie. Een sfeervolle bank met losse kussens die gemakkelijk op te schudden zijn. Het uit hout vervaardigde onderstel met stoere zwarte poten geeft de robuuste bank een ruimtelijke uitstraling. Fleur Pacha op met eyecatcher sierkussens om de zithoek helemaal af te maken.

Vraag een offerte aan voor 4-zitsbank Pacha uit de Eijerkamp Collectie en ontdek alle mogelijkheden!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1645309
Breedte 266 cm
Hoogte 90 cm
Diepte 86 cm
Materiaal Stof, Hout, Metaal
Kleur Multi
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer