Skip to content
Eijerkamp Collectie Pien Elementenbank
Eijerkamp Collectie Pien Elementenbank
Vanaf 1839.-
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Pien Elementenbank
1/16
Item 1 of 16

Eijerkamp Collectie Pien Elementenbank

Vanaf 1839.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Pien Elementenbank

Elementenbank Pien uit de Eijerkamp Collectie steelt de show in iedere woonkamer. De bank is het kloppende hart van ieder interieur doordat deze in verschillende opstellingen geplaatst kan worden, zodat je aan alle kanten kunt zitten. Voor de televisie, richting de eethoek of met zicht op de speelhoek: alles is mogelijk!

Pien wordt geleverd met dubbele kussens die voor een extra prettig zitcomfort zorgen en tevens een speels effect geven. Getoond model is bekleed met een lichte, grof geweven stof. Pien is tevens verkrijgbaar in diverse andere stof- en leersoorten. Dankzij de veelzijdige opties en elementen stel je de ideale elementenbank eenvoudig samen. 

Wil je meer weten of eens proefzitten? Kom langs in een van onze woonwinkels waar onze collega’s je graag alles vertellen over elementenbank Pien uit de Eijerkamp Collectie!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1631019
Breedte 336 cm
Hoogte 88 cm
Diepte 118 cm
Zithoogte 42 cm
Materiaal Stof
Kleur Naturel
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl Landelijk
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer