Skip to content
Eijerkamp Collectie Puffer Bank
Eijerkamp Collectie Puffer Bank
Vanaf 2799.- Voor 2519.10
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Puffer Bank
1/7
Item 1 of 7

Eijerkamp Collectie Puffer Bank

Vanaf 2799.- Voor 2519.10
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Puffer Bank

Puffer Bank uit de Eijerkamp Collectie: een ontwerp van studente Fleur Vos dat ter ere van het 95-jarig bestaan van Eijerkamp is voortgekomen uit een ontwerpwedstrijd. Het ontwerp van model Puffer is geïnspireerd op de puffer- jassen met ultiem comfort. Een heerlijke loungebank in diverse afmetingen en kleuren in de duurzame stof Cloud. Het ontwerp belichaamt frisheid van jeugdige creativiteit en elegantie van tijdloze esthetiek. 

Met een royaal ontwerp dat je omarmt in zijn weelderige vormgeving, nodigt de Puffer bank je uit om te ontspannen en te genieten. Elk detail van het bankstel is doordacht, het resultaat is een bank die niet alleen een lust voor het oog is, maar ook voorziet van ultiem zitcomfort. De zitbank is voorzien van een grove velours stof in een groene kleur, dit voegt extra dimensie toe aan de zachte lijnen en vormen van de bank, en zorgt voor een warme uitstraling. De bank is meer dan alleen een meubel: een uiting van innovatie, passie en kunstzinnigheid.

De prijs is als getoond in exclusieve jubilieum uitvoering in diverse kleuren stof Cloud. 

Eijerkamp Collectie Puffer Bank
Eijerkamp Collectie Puffer Bank