Skip to content
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Rose Bank
1/12
Item 1 of 12

Eijerkamp Collectie Rose Bank

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

Adres & openingstijden

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Rose Bank

Geniet van heerlijk zitcomfort op bank Rose uit de Eijerkamp Collectie. Deze modulaire bank is voorzien van royale zachte zit- en rugkussens die voorzien in heerlijk zitcomfort. Met dank aan de brede armleuningen ondersteunt bank Rose het hele lichaam wanneer wordt gekozen voor een actieve zithouding. Maar de bank nodigt, met dank aan zijn grote kussens, ook uit tot relaxen. De rol die aan de achterzijde van het rugkussen is bevestigd, zorgt ervoor dat deze goed op zijn plek blijft liggen en niet onderuit schuift.

Met dank aan de verschillende elementen van bank Rose, is deze bank volledig naar wens samen te stellen en af stemmen op de persoonlijke woonwensen en ruimte. Ontdek de mogelijkheden en laat je adviseren over bank Rose uit de Eijerkamp Collectie in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1635932
Breedte 256 cm
Hoogte 90 cm
Diepte 102 cm
Materiaal Stof
Kleur Beige
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl  Landelijk
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer

Meer uit de Rose serie Bekijk ook Meer uit deze serie