Skip to content
Eijerkamp Collectie Vasco Bank
Eijerkamp Collectie Vasco Bank
Vanaf 3439.-
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Vasco Bank
1/5
Item 1 of 5

Eijerkamp Collectie Vasco Bank

Vanaf 3439.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Vasco Bank

Vasco bank uit de Eijerkamp Collectie is een bank om heerlijk op te relaxen. Deze stoere verschijning is voorzien van robuuste kussens voor een comfortabele zit. Bank Vasco is volledig naar eigen wens en smaak samen te stellen. Zo kan de bank geleverd worden in verschillende stof- en ledersoorten in diverse kleuren en opstellingen.

Bezoek onze woonwinkels om de mogelijkheden van de Eijerkamp Collectie Vasco bank te bekijken of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1664851
Breedte 342 cm
Hoogte 72 cm
Diepte 100 cm
Zithoogte 44 cm
Zitdiepte 67 cm
Materiaal Stof
Kleur Mammut
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl Retro
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen Vergelijkbare artikelen

Meer uit de Vasco serie Bekijk ook Meer uit deze serie