Skip to content
FDB Møbler J80 Eetkamerstoel
FDB Møbler J80 Eetkamerstoel
Vergroten
  • FDB Møbler J80 Eetkamerstoel
1/7
Item 1 of 7

FDB Møbler J80 Eetkamerstoel

Levertijd: 8-10 weken
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over FDB Møbler J80 Eetkamerstoel

Eetkamerstoel J80 is een ontwerp van Jørgen Bækmark voor het Deense FDB Møbler. De stoel draagt echt vakmanschap uit door het gevlochten, extra brede zitvlak. Het frame van de stoel is vervaardigd uit hout en kan worden afgewerkt in diverse kleuren. Getoond model is uitgevoerd in zwart. De iets schuin lopende rugleuning zorgt voor een prettig zitcomfort. Shop eetkamerstoel J80 zoals getoond online of ontdek de mogelijkheden in onze woonwinkels!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1621907
Breedte 50 cm
Hoogte 82 cm
Diepte 50 cm
Materiaal Hout
Materiaal onderstel Hout
Kleur Zwart
Kleur onderstel Zwart
Merk FDB Møbler
Woonstijl Landelijk
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer