Skip to content

vtwonen make-over 2 najaar 2022

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

Meindert & Sandra Vrijstaande boerderij in Alkmaar

Na twintig jaar in een rijtjeshuis te hebben gewoond, verruilden Meindert en Sandra hun huis een jaar geleden voor een vrijstaande stolpboerderij in Alkmaar. Een waar droomhuis met een enorme tuin en veel ruimte voor het stel en hun opgroeiende dochters. Ze zijn er dolgelukkig, maar er is één ding waar ze niet tevreden mee zijn: de inrichting. De ruimte is groot en de meubels die ze uit het oude huis hebben meegenomen, komen er niet tot hun recht. Tel daarbij op dat de woonsmaken van de twee behoorlijk verschillen waardoor keuzes maken nog moeilijker wordt. Tijd voor vtwonen stylist Fietje om knopen door te hakken en een fijn familiehuis te creëren voor het hele gezin!

Open woonruimte Met ruimte voor het hele gezin

Alle woonfuncties in de grote woonboerderij staan met elkaar in verbinding: fijn, maar soms ook druk met een gezin dat er werkt, relaxt, kookt, speelt of visite over de vloer heeft. Zonder het gevoel van ruimtelijkheid te verliezen verdeelt Fietje de grote woonruimte op speelse wijze om zo iedere woonfunctie een eigen aangewezen plek te geven. In de woonkamer danst de XXL S-vormige elementenbank door de ruimte waardoor met één bank maar liefst twee zithoeken ontstaan. De ronde lijnen uit de bank komen met een subtielere knipoog terug in de eethoek: de organisch gevormde eettafel wordt omringd door zes comfy eetkamerstoelen voor urenlang tafelplezier.

aflevering 2 najaar 2022
Interieuradvies vtwonen make-overs

Interieur make-over?

In een persoonlijk interieuradvies in onze woonwinkels creëren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
aflevering 2 najaar 2022
aflevering 2 najaar 2022
aflevering 2 najaar 2022

Accessoires, karpetten & meer!

Alle accessoires en het vloerkleed uit deze vtwonen make-over shop je in ook onze winkels in Zutphen & Veenendaal. Kom langs in onze winkels. We adviseren je graag!

aflevering 2 najaar 2022
aflevering 2 najaar 2022
aflevering 2 najaar 2022
Kleurenpalet
 • Flexa Tender Clay
  Flexa
  Tender Clay
 • Flexa Green Tea
  Flexa
  Green Tea
 • Flexa Airy Foliage
  Flexa
  Airy Foliage
 • Flexa Soothing Moss
  Flexa
  Soothing Moss
 • Eijffinger Oasis
  Eijffinger
  Oasis

Ontdek alle meubels In onze woonwinkels

Shop net zoals de stellen uit vtwonen 'Weer verliefd op je huis' in onze vernieuwde woonwinkels in Zutphen & Veenendaal jouw nieuwe droommeubel of complete interieur van de 150 mooiste woon- & slaapmerken. Met persoonlijk interieuradvies in elke woonstijl & ieder budget!

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp