Skip to content
Bree's New World Cloudy Eettafel
Bree's New World Cloudy Eettafel
Vanaf 1595.-
Vergroten
  • Bree's New World Cloudy Eettafel
1/13
Item 1 of 13

Bree's New World Cloudy Eettafel

Vanaf 1595.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Bree's New World Cloudy Eettafel

Cloudy eettafel uit de Eijerkamp Collectie is een pronkstuk in de woonruimte. De drie subtiele poten laten het wolkvormige blad zweven in de woonruimte, dit houdt het interieur luchtig. Het tafelblad heeft een organische vorm en dit maakt de Cloudy een niet alledaagse tafel. Het minimalistische onderstel van getoond model is gemaakt van zwart staal, hierdoor krijgt de tafel een moderne uitstraling. De eetkamertafel is te verkrijgen in diverse uitvoeringen, zoals een blad met een hout- of marmerlook. Ook is de tafel goed te combineren met andere meubelen uit het woonprogramma Cloudy. Dit zorgt voor eenheid binnen het interieur. 

Ontdek de mogelijkheden van eettafel Cloudy uit de Eijerkamp Collectie online of in een van onze woonwinkels!

 

Afmetingen & details

Artikelnummer 1641786
Breedte 120 cm
Hoogte 75 cm
Lengte 206 cm
Vorm Organisch
Hoogte onderkant tafel 72 cm
Materiaal HPL
Kleur Pulpis Dark
Merk Bree's New World
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer