Skip to content

vtwonen make-over 5 voorjaar 2024

vtwonen stylist Kelly geeft het interieur van Jessamine & Phylian een speelse make-over met een fonkelnieuw Eijerkamp interieur! Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis', elke zondagavond op SBS6.

Interieuradvies inspired by Frans Uyterlinde

Onze interieuradviseurs, getraind en geïnspireerd door Frans Uyterlinde, staan klaar om jou te adviseren in een persoonlijk interieuradvies. Waar ze samen jouw droominterieur creëren.

Maak afspraak

Accessoires, vloerkleden & meer!

Alle accessoires uit deze vtwonen make-over shop je in ook onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal. Kom je snel langs? We adviseren je graag!

Kelly
vtwonen stylist
gezien op tv
Groene tinten & zachte materialen in woonstijl Colourful City

“Door gebruik te maken van verschillende groen tinten en zachte wollen materialen ontstaat er stijlvol en speels effect in de zithoek. Het resultaat is een warm thuis in de dynamische Colourful City woonstijl, waarbij de Denise bank een echte eyecatcher is. De speelse low dining buddy fauteuils aan de eettafel geven de eethoek een speelse en funky twist. Daarnaast is er in de eethoek voldoende ruimte gecreëerd door de comfortabele Bodin eetkamerbank, zo kan er urenlang worden getafeld."

Kleurenpalet
 • Flexa Forest Dream
  Flexa
  Forest Dream
 • Flexa Easy Peasy
  Flexa
  Easy Peasy
 • Flexa Laid Back
  Flexa
  Laid Back
 • Eijffinger
  Eijffinger
  333220

Ontdek alle meubels In onze woonwinkels

Shop net zoals de stellen uit vtwonen 'Weer verliefd op je huis' in onze vernieuwde woonwinkels in Zutphen & Veenendaal jouw nieuwe droommeubel of complete interieur van de 150 mooiste woon- & slaapmerken. Met persoonlijk interieuradvies in elke woonstijl & ieder budget!

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels