Skip to content

vtwonen make-over 7 najaar 2017

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

vtwonen make-over 7 najaar 2017 woonkamer
vtwonen make-over 7 najaar 2017 eethoek

Annemiek & Ed 'Zij houdt van prints, hij van modern'

Al 20 jaar wonen Annemiek en Ed samen in het meer dan 100 jaar oude huis in Rijswijk. Inmiddels zijn de kinderen uit huis en willen ze graag samen een nieuwe fase van hun leven inluiden! Door de jaren heen is het interieur steeds bonter en voller geworden, maar het stel is nu toe aan een rustiger en meer volwassen woonstijl.

vtwonen make-over 7 najaar 2017 fauteuil

UIT RIJSWIJK

Annemiek verzamelt het liefst spullen van de kringloop en is gek op kleur en speelse vormen. Ed denkt daar anders over, hij ziet liever een strakke inrichting met moderne meubels. Over een ding zijn ze het wel eens: op dit moment staat het huis té vol met meubels en accessoires. Door de jaren heen heeft het stel namelijk veel spullen verzameld, die natuurlijk nog steeds een mooi plekje verdienen. vtwonen stylist Marianne Luning creëerde een interieur waar ze beiden gelukkig van worden!

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze vtwonen make-over bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie Of persoonlijk advies?