Skip to content

Kopen Zonder Kijken aflevering 1 najaar 2021

Gezien op tv in 'Kopen Zonder Kijken' elke maandagavond bij RTL4 met onze Eijerkamp meubels.

Kopen Zonder Kijken aflevering 1

Bas & Sofie zoeken droomhuis

In de eerste aflevering van het gloednieuwe tv-seizoen Kopen Zonder Kijken bij RTL4 verrassen presentator Martijn Krabbé, makelaar Alex van Keulen, bouwkundige Bob Sikkens en stylist Roos Reedijk Bas en Sofie met hun nieuwe koophuis in de Bilt. Het koppel geeft Martijn en zijn team toestemming om in de oververhitte woningmarkt op zoek te gaan naar hun nieuwe droomhuis en deze te kopen, te verbouwen en compleet in te richten met onze Eijerkamp meubels! Het stel ziet hun nieuwe thuis pas voor het eerst nádat de koopovereenkomst getekend is...

Kopen Zonder Kijken aflevering 1

Nieuw thuis In de Bilt

Na de grondige verbouwing van bouwkundige Bob Sikkens is het aan stylist Roos Reedijk om een heerlijk nieuw thuis te creëren voor het stel. En dat is gelukt: de royale driezitsbank in warme okergeel velvet vormt het kloppend hart van de woonkamer. In combinatie met de retro ronde eettafel met vintage look stoelen en statement design lamp ontstaat een hotel boutique woonsfeer waarin beide woonsmaken van het stel samenkomen. Een extra plek om te eten en borrelen is gecreëerd aan de bar bij de keuken met twee stoere zwart metalen barstoelen. De lijsten op de wanden geven het interieur een klassieke touch!

Kopen Zonder Kijken aflevering 1

Persoonlijk interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
Op de wanden
  • Light gray no. 17 Farrow & Ball
    Farrow & Ball 
    Light gray no. 17
  • Shaded White no. 201 Farrow & Ball
    Farrow & Ball
    Shaded White no. 201
Kopen Zonder Kijken aflevering 1
Kopen Zonder Kijken aflevering 1
Kopen Zonder Kijken aflevering 1

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze aflevering bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget!

winkels & openingstijden
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp