Skip to content

Kopen Zonder Kijken Aflevering 1 voorjaar 2023

Gezien op tv in 'Kopen Zonder Kijken' elke maandagavond bij RTL 4. Met fonkelnieuw Eijerkamp interieur door stylist Roos. Fotografie door Sonja Velda.

Lisa & Riski Gaan Kopen Zonder Kijken

In deze aflevering van Kopen Zonder Kijken gaan presentator Martijn Krabbé, makelaar Alex, bouwkundige Bob en stylist Roos aan de slag voor Lisa & Riski in de omgeving van het Gelderse Lochem. Hun grootste droom? Een fijn huis voor nu én de toekomst, maar vooral ook: voldoende ruimte om de familie van Riski uit Indonesië eindelijk Nederland te kunnen laten zien. Nadat Riski bijna drie jaar geleden voor de liefde hiernaartoe verhuisde, wordt het tijd zijn ouders zijn nieuwe thuis te laten zien. Na meer dan 25 bezichtigingen en vele biedingen zijn de twee zelf ten einde raad. Het stel is dan ook dolblij als de deurbel gaat en blijkt dat Martijn voor de deur staat om ze te verrassen met het goede nieuws.

Kopen zonder kijken aflevering 1

Tussenwoning met tuin In het Gelderse Lochem

Hoewel Riski en Lisa weinig eisen hebben, is het nog niet gelukt hun droomhuis te vinden. Samen met Alex en Bob bespreken ze hun wensen. Wat belangrijk is? Een royale keuken om heerlijk te koken, drie slaapkamers en een tuin. Terwijl de tijd verstrijkt én de concessieklok doortikt blijft het stel positief. En maar goed ook, want al snel staat Alex voor de deur met goed nieuws: er is een huis! Hoewel er voor Bob niet veel budget over is, weet hij het huis toch in het nieuw te steken. Voor de finishing touch is het aan Roos: met een gloednieuw Eijerkamp interieur maakt zij van het huis een droomhuis. In de woonkamer combineert ze de hoekbank die de twee al hadden met een frisse oranje touch. De eethoek is een ode aan Riski zijn Indonesische roots: de houten eettafel wordt omringd door een set rotan eetkamerstoelen voor een wereldse knipoog!

Kopen zonder kijken aflevering 1
Kopen zonder kijken aflevering 1
Kopen zonder kijken aflevering 1

ACCESSOIRES, KARPETTEN & MEER!

Alle accessoires en de verlichting uit deze Kopen Zonder Kijken make-over shop je in onze winkels in Zutphen & Veenendaal. Kom langs in onze winkels. We adviseren je graag!

Kopen zonder kijken aflevering 1

Persoonlijk interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
Kopen zonder kijken aflevering 1
Kopen zonder kijken aflevering 1
Kopen zonder kijken aflevering 1

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze Kopen Zonder Kijken aflevering bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden Alle Kopen Zonder Kijken afleveringen
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp