Skip to content

Kopen zonder kijken aflevering 2 najaar 2021

Gezien op tv in 'Kopen Zonder Kijken' elke maandagavond bij RTL4 met onze Eijerkamp meubels.

Kopen Zonder Kijken aflevering 2

Yort & Merel zoeken ruim nieuwbouwhuis

In de tweede aflevering van Kopen Zonder Kijken gaan Martijn en zijn team in de oververhitte woningmarkt op zoek naar een huis voor Yort en Merel. Dit gaat niet zonder slag of stoot! Merel is op zoek naar een goed geïsoleerd - liefst een nieuwbouwhuis - in een kindvriendelijke buurt met vooral veel meer ruimte dan dat ze nu hebben. Yorts woonwensen zijn een bad en thuiskantoor. Makelaar Alex denkt het ultieme droomhuis voor het stel gevonden te hebben - om de hoek van hun oude woning - maar als ze het huis voor de allereerste keer zien zijn ze verreweg van enthousiast... Kunnen Bob en Roos het stel toch blij maken met hun nieuwe droomhuis? Lees snel verder!

Nieuw thuis In Assendelft

Na de grondige verbouwing van bouwkundige Bob creëert stylist Roos een warm en landelijk interieur met slimme woonideeën en onze Eijerkamp meubels. In de woonkamer kiest Roos voor een lekkere plofbank met ruimte voor het hele gezin in lichte linnenlook stof. Door de bank te impregneren wordt deze vuilafstotend en dus kidsproof. Met de XXL tv-kast die van de zithoek doorloopt in de eethoek ontstaat niet alleen zeeën aan opbergruimte, maar worden ook twee extra zitplekken aan de eettafel gecreëerd. De trendy ronde fauteuil in donkerbruine (de trendkleur van 2022!) bouclé stof zorgt voor een lekkere leesplek bij het raam. En de smalle sidetable achter de bank biedt plek voor een stilleven van landelijke accessoires en eigen fotogalerie. Gelukkig is het stel met het eindresultaat dolblij!

Kopen Zonder Kijken aflevering 2

Persoonlijk interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
Kopen Zonder Kijken aflevering 2
Kopen Zonder Kijken aflevering 2
Kopen Zonder Kijken aflevering 2
Kopen Zonder Kijken aflevering 2
Kopen Zonder Kijken aflevering 2
Kopen Zonder Kijken aflevering 2

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze Kopen Zonder Kijken aflevering bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp