Skip to content

Kopen Zonder Kijken Aflevering 2 voorjaar 2023

Gezien op tv in 'Kopen Zonder Kijken' elke maandagavond bij RTL 4. Met fonkelnieuw Eijerkamp interieur door stylist Roos. Fotografie door Sonja Velda.

Kim & Paul Gaan Kopen Zonder Kijken

In deze aflevering van Kopen Zonder Kijken gaan presentator Martijn Krabbé, makelaar Alex, bouwkundige Bob en stylist Roos op zoek naar een droomhuis voor Kim & Paul in de omgeving van de Bilt. Vanuit hun huurhuis begon vijf jaar geleden de zoektocht naar een eerste koophuis. Na drie jaar kreeg de zoektocht een andere wending door de komst van drie pleegkinderen. Het stel heeft tal van eisen voor het nieuwe huis, maar lekker veel leefruimte en minimaal vier slaapkamers staan ver bovenaan de lijst. Een grote uitdaging voor Alex! En een grote verrassing: die uitdaging wordt nog groter wanneer het stel met het nieuws komt dat er een vierde op komst is.

Kopen zonder kijken aflevering 2

Ruime tussenwoning In Driebergen-Rijssenburg

Na tal van bezichtigingen blijkt de wensenlijst van het stel te groot. Tijd voor concessies dus! Al snel nadat Kim & Paul het zoekgebied hebben uitgebreid, vindt Alex de woning die bijna alle wensen aantikt: een ruime tussenwoning met tuin in Driebergen-Rijssenburg. Als Alex ze hun nieuwe huis laten zien, zijn de twee direct enthousiast. Het huis moet flink verbouwd worden, maar met het ruime budget dat nog over is, draait Bob zijn hand daar niet voor om. De indeling gaat op de schop en voor ieder wordt een eigen slaapkamer gecreëerd. Na de verbouwing maakt stylist Roos met een gloednieuw Eijerkamp interieur van het huis een heerlijk nieuw thuis voor het stel. Van de woonkamer maakt ze een warme plek om samen te komen en te ontspannen in de heerlijke plofbank en zachte velvet fauteuil. In de ruime eethoek kiest Roos voor een ronde tafel omringd door een mix van comfy houten stoelen voor urenlang tafelplezier met het hele gezin.

Kopen zonder kijken aflevering 2
Kopen zonder kijken aflevering 2
Kopen zonder kijken aflevering 2

ACCESSOIRES, KARPETTEN & MEER!

Alle accessoires en de verlichting uit deze Kopen Zonder Kijken make-over shop je in onze winkels in Zutphen & Veenendaal. Kom langs in onze winkels. We adviseren je graag!

Kopen zonder kijken aflevering 2

Persoonlijk interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
Kopen zonder kijken aflevering 2
Kopen zonder kijken aflevering 2
Kopen zonder kijken aflevering 2

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze Kopen Zonder Kijken aflevering bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden Alle Kopen Zonder Kijken afleveringen
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp