Skip to content

Kopen Zonder Kijken aflevering 3 najaar 2021

Gezien op tv in 'Kopen Zonder kijken' elke maandagavond bij RTL4 met onze Eijerkamp meubels.

Caglayan & Daan van huurwoning naar koophuis

De huidige huurwoning in Utrecht van de jonge ouders Daan en Caglayan toont behoorlijk wat gebreken, is eigenlijk onveilig en wordt binnenkort gesloopt: de nood voor een nieuwe woning is dus hoog. Toch blijven Daan en Caglayan bij de zoektocht naar een nieuw huis een behoorlijk wensenlijstje houden in deze oververhitte woningmarkt. Makelaar Alex gooit de droomwensen van het Kopen Zonder Kijken stel direct overboord en vindt na lang zoeken in Amersfoort een nieuw en veilig thuis voor Daan en Caglayan en hun zoontje...

Lichte nieuwbouwwoning In Amersfoort

Bouwkundige Bob en stylist Roos bundelen vervolgens hun krachten en creëren met beperkt budget een droomhuis waarin alle woonwensen van het stel uitkomen! In de woonkamer kiest stylist Roos - geïnspireerd door hun moodboards - voor een warme, industriële woonsfeer met een royale cognac leren hoekbank die voor een natuurlijke scheiding tussen de zit- en eethoek zorgt. De ronde, stoere eettafel is compact, dus ideaal voor een kleinere woonkamer, maar heeft maar liefst vijf comfortabele zitplekken. De overige woonitems in de woonkamer, zoals bijzettafel set en fauteuil zijn luchtig waardoor de woonkamer niet te vol oogt. Daan en Caglayan zijn dolblij met het eindresultaat, dit is echt thuiskomen!

Kopen zonder kijken aflevering 3

Persoonlijk interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
Kopen zonder kijken aflevering 3
Kopen zonder kijken aflevering 3
Kopen zonder kijken aflevering 3

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze Kopen Zonder Kijken aflevering bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp