Skip to content

Kopen Zonder Kijken voorjaar 2024

Gezien op tv in 'Kopen Zonder Kijken' ! Roos geeft bewoner Sanna in de derde aflevering van Kopen zonder Kijken een gloednieuw Eijerkamp interieur.

Roos Reedijk
Roos Reedijk
Kopen Zonder Kijken Stylist
gezien op tv
Een warm kleurenpalet in woonstijl Urban Glam

“Door gebruik te maken van glimmende & zachte materialen ontstaat er een stijlvolle en knusse zithoek. Het resultaat is een warm thuis in de eigentijdse Urban Glam woonstijl, waarbij de Limana hoekbank een echte eyecatcher is. Door verschillende kleur accenten toe te voegen is er een speels contrast ontstaan. De ovale Ella tube eettafel met de Vogue eetkamerstoelen stelen de show in de eethoek."

Accessoires, vloerkleden & meer!

Alle accessoires uit deze Kopen Zonder Kijken make-over shop je in ook onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal. Kom je snel langs? We adviseren je graag!

Interieuradvies inspired by Frans Uyterlinde

Onze interieuradviseurs, getraind en geïnspireerd door Frans Uyterlinde, staan klaar om jou te adviseren in een persoonlijk interieuradvies. Waar ze samen jouw droominterieur creëren.

Maak afspraak

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze Kopen Zonder Kijken aflevering bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden Alle Kopen Zonder Kijken afleveringen
Eijerkamp woonwinkels