gratis verzending vanaf € 500

Kopen Zonder Kijken aflevering 4

Gezien op tv in 'Kopen zonder kijken' elke maandagavond bij RTL4 met onze Eijerkamp meubels.

Lumanda & Marloes Wonen piepklein

Lumanda en Marloes hebben een piepkleine, karakteristieke koopwoning uit circa 1900 in Urk. Marloes kan haar draai in Urk niet vinden en samen gaat het stel op zoek naar een droomhuis in Almere. De woonwensen voor hun nieuwe thuis zijn duidelijk: ze zijn op zoek naar een eengezinswoning met lekker veel licht, grote leefkeuken, veel groen en een badkamer met bad! Makelaar Alex gaat in de oververhitte woningmarkt op zoek naar het ideale huis. Als Lumanda en Marloes de woning voor het eerst zien zijn direct verliefd op de buurt, maar eenmaal binnen voelt Lumanda zich niet gelijk thuis in het strakke zwart witte interieur... Gelukkig weten Bob en Roos wel raad!

Lichte nieuwbouwwoning In Almere

Voor het interieur van Lumanda en Marloes - geïnspireerd door hun moodboards met veel warmte en gezelligheid en hun lievelingskleuren kobaltblauw en geel - gaat stylist Roos woonshoppen in onze woonwinkel in Zutphen! Roos kiest bij Eijerkamp voor een zwart ovalen eettafel met 1 poot waardoor er lekker veel zitruimte is voor de okergele velvet stoelen. In het zitgedeelte komt de andere lievelingskleur, kobaltblauw (de trendkleur van 2022), terug in de royale velvet hoekbank met losse kussens. Een XXL tv- en opbergkast ontstaat door twee losse kasten tegen elkaar te plaatsen. En als verrassing is er een bad op zolder, met goed gevulde wijnkast, want het stel doet niets liever dan wijn drinken in bad. Dat wordt elke avond heerlijk thuiskomen voor Lumanda en Marloes!

Lees meer
Kopen zonder kijken aflevering 4
Interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
Kopen zonder kijken aflevering 4
Kopen zonder kijken aflevering 4
Kopen zonder kijken aflevering 4

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze Kopen Zonder Kijken aflevering bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp