Skip to content

In de herhaling Kopen Zonder Kijken aflevering 7 seizoen 3

Shop veel meubels uit deze Kopen Zonder Kijken herhaling bij Eijerkamp!

Kopen zonder kijken aflevering 7

Magda & Ronald Willen samenwonen

In deze herhaling van Kopen Zonder Kijken, aflevering 7 seizoen 3, gaan Martijn Krabbé en zijn team op zoek naar een nieuw thuis voor Magda en Ronald en hun samengestelde gezin. Ze wonen nu nog apart van elkaar, maar willen heel graag samenwonen met al hun kinderen buiten de drukte van Amsterdam. De woonwensenlijst van het stel is behoorlijk én een klushuis zien ze echt niet zitten. Lukt het Alex, Bob en Roos om hun ultieme droomhuis te realiseren?

Kopen zonder kijken aflevering 7

Karakteristieke woning in Heiloo

Gelukkig vindt makelaar Alex in Heiloo precies wat het stel zoekt: een karakteristieke, vrijstaande woning met grote tuin en genoeg slaapkamers. Er zit één addertje onder het gras, het huis is verreweg van af. Gelukkig worden de huidige woningen goed verkocht en is er genoeg budget over voor bouwkundige Bob en stylist Roos! Zo wordt de badkamer onder andere verplaatst en aan de achterzijde van de woning een grote woonkeuken gecreëerd. Voor het interieur mixt Roos de uiteenlopende woonsmaken van het stel: Villa Kakelbont meets basic met grote stoere cognac leren hoekbank, royale eethoek met gezellige eetbank en statement verlichting in flessengroen met meer dan genoeg ruimte voor het hele gezin!

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze Kopen Zonder Kijken aflevering bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp