Skip to content

Kopen Zonder Kijken Aflevering 7 voorjaar 2022

Gezien op tv in 'Kopen Zonder Kijken' elke maandagavond bij RTL 4 met onze Eijerkamp meubels.

Jeroen & Carlijn Gaan Kopen Zonder Kijken

Jeroen & Carlijn staan op het punt een huis te kopen zonder te kijken. Martijn en zijn team gaan voor het gezin aan de slag met de zoektocht naar een woning in de omgeving van Amersfoort. De wensen zijn duidelijk: het huis moet karakteristiek zijn, in een rustige straat staan, een tuin én vier slaapkamers hebben. Na een half jaar komt Alex met slecht nieuws: de zoektocht loopt spaak en er moeten concessies worden gedaan. Maar ook dat geeft niet het gewenste resultaat. Even lijkt het erop dat de opdracht wordt teruggegeven en het stel zonder huis achterblijft, maar ze zetten door en met succes! Alex slaagt erin een woning aan te kopen die aan vrijwel alle (bijgestelde) wensen voldoet!

Twee-onder-één kap In Soest

Omdat het huis dat Alex heeft aangekocht net te weinig vierkante meters heeft voor het gezin, besluit Bob van extra budget een flinke aanbouw te realiseren. Zo ontstaan zowel op de begane grond als op de eerste verdieping zeeën van extra leefruimte. Als de basis helemaal af is, is het aan stylist Roos om met de finishing touch een fijn thuis te creëren voor Carlijn, Jeroen en zoontje Tijn. Met fonkelnieuwe Eijerkamp meubels in zachte natuurtinten en met zwarte accenten ontstaat een hotel chique interieur. Met grote uitschuifbare eettafel en comfy eetkamerfauteuils is in de leefkeuken ruimte genoeg om te tafelen. De grote elementenbank, helemaal naar wens samen te stellen in duizend-en-één opstellingen, biedt meer dan voldoende plek om met het hele gezin heerlijk te ontspannen en bij te komen van dit spannende avontuur.

Kopen Zonder Kijken aflevering 5 Soest
Kopen Zonder Kijken aflevering 5 Soest
Kopen Zonder Kijken aflevering 5 Soest

ACCESSOIRES, KARPETTEN & MEER!

Alle accessoires en de verlichting uit deze Kopen Zonder Kijken make-over shop je in onze winkels in Zutphen & Veenendaal. Kom langs in onze winkels. We adviseren je graag!

Eijerkamp Interieuradvies

Persoonlijk interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze Kopen Zonder Kijken aflevering bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden ontdek alle Kopen Zonder Kijken make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp