Skip to content

Kopen Zonder Kijken Aflevering 7 voorjaar 2023

Gezien op tv in 'Kopen Zonder Kijken' elke maandagavond bij RTL 4. Met fonkelnieuw Eijerkamp interieur door stylist Roos. Fotografie door Sonja Velda.

Santosh & Vanity Kopen Zonder Kijken

Met de komst van twee kinderen zijn Santosh en Vanity hun kleine appartement in Zoetermeer compleet ontgroeid. Het stel is op zoek naar een ruime, moderne en onderhoudsvriendelijke eengezinswoning met vier slaapkamers én een tuin in een kindvriendelijke wijk in Zoetermeer of omgeving. Hun eigen, lange zoektocht, is nog steeds zonder resultaat. Tijd voor actie! Het stel schakelt Martijn en zijn team in om de zoektocht naar een huis aan Alex over te laten. Dat is geen gemakkelijke opgave. De consessieklok tikt en tikt, maar het perfecte huis? Dat is nog niet gevonden. Jammer, maar helaas: ook Santosh en Vanity ontkomen er niet aan hun wensen nog eens onder de loep te nemen.

Compacte eengezinswoning in Benthuizen

Santosh en Vanity doen de nodige concessies: zo mag het ook een appartement worden (mits met buitenruimte) en is het aantal slaapkamers geen harde eis meer. Maar dan, tegen alle verwachtingen in, blijkt het onmogelijke toch mogelijk! Alex vindt een eengezinswoning in Benthuizen die aan alle wensen voldoet! Het stel is dan ook door het dolle heen als Martijn het goede nieuws komt vertellen. Zo blij zelfs, dat ze het budget vergroten zodat Bob en Roos van het huis écht een perfect thuis kunnen maken. Van noodzakelijk asbest verwijderen tot een nieuwe keuken en badkamer: alles gaat op de schop. Na de verbouwing is het aan Roos. Zij vervult de woonwens van het stel met een rustig interieur vol lichte kleuren en warme, landelijke elementen. In de eethoek plaatst ze een houten, ronde eettafel omringd door eetkamerstoelen met rotan details. In de zithoek kiest ze voor een heerlijke hoekbank in licht corduroy voor fijne zenmomenten!

Kopen zonder kijken aflevering 7
Kopen zonder kijken aflevering 7
Kopen zonder kijken aflevering 7

ACCESSOIRES, KARPETTEN & MEER!

Alle accessoires en de verlichting uit deze Kopen Zonder Kijken make-over shop je in onze winkels in Zutphen & Veenendaal. Kom langs in onze winkels. We adviseren je graag!

Interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
Kopen zonder kijken aflevering 7
Kopen zonder kijken aflevering 7
Kopen zonder kijken aflevering 7

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze Kopen Zonder Kijken aflevering bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden Alle Kopen Zonder Kijken afleveringen
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp