Skip to content

Kopen Zonder Kijken Aflevering 8 voorjaar 2022

Gezien op tv in 'Kopen Zonder Kijken' elke maandagavond bij RTL 4 met onze Eijerkamp meubels.

Kopen Zonder Kijken aflevering 8
Kopen Zonder Kijken aflevering 8

Lotte & Rob Gaan Kopen Zonder Kijken

Na jarenlang heen en weer pendelen, wonen Rob & Lotte sinds een jaar samen in het huis van Lotte Den Bosch. Fijn, maar ze zijn toe aan een volgende stap: ze wonen nu namelijk nog met twee huisgenoten. Samen hebben ze al ruim veertig huizen bezichtigd, maar het is ze in al die tijd niet gelukt een woning te bemachtigen. Daarom hebben ze besloten deze spannende taak uit handen te geven en gaan Alex en Bob op zoek naar een huis voor het stel. Er zijn twee harden eisen: het huis moet drie slaapkamers én een tuin hebben. De concessieklok tikt af en net wanneer het stel denkt de wensenlijst te moeten herzien komt Alex langs met goed nieuws: er is een huis gekocht!

Ruime tussenwoning In Rossum

Lotte en Rob zijn na de eerste bezichtiging door het dolle heen: het huis is een schot in de roos! En dus besluiten ze al voor de verbouwing begint extra budget vrij te maken voor een verbouwing door Bob. De basis van het huis is goed, dus voor Bob zijn er alleen wat puntjes op de i te zetten. De keuken en de badkamer krijgen een flinke make-over en ook de indeling wordt her en der omgegooid. Daarnaast worden twee grote wensen vervuld: een houtkachel voor Rob en een bad voor Lotte. Als klap op de vuurpijl gaat styliste Roos los met een extravagant behang en gedurfde kleurstatements. In de woonkamer kiest ze voor een knalroze loungebank in aaibaar velvet. De eethoek wordt een mix van materialen met een tafel van hout en marmer, kunststof kuipstoelen en aaibare stoffen stoelen in een fleurige bloemenprint.

Kopen Zonder Kijken aflevering 8
Kopen Zonder Kijken aflevering 8
Kopen Zonder Kijken aflevering 8

ACCESSOIRES, KARPETTEN & MEER!

Alle accessoires en de verlichting uit deze Kopen Zonder Kijken make-over shop je in onze winkels in Zutphen & Veenendaal. Kom langs in onze winkels. We adviseren je graag!

Kopen Zonder Kijken aflevering 8

Persoonlijk interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
Kopen Zonder Kijken aflevering 8
Kopen Zonder Kijken aflevering 8
Kopen Zonder Kijken aflevering 8

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze Kopen Zonder Kijken aflevering bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden ontdek alle Kopen Zonder Kijken make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp