Skip to content

Kopen Zonder Kijken Aflevering 9 najaar 2021

Gezien op tv in 'Kopen Zonder Kijken' elke maandagavond bij RTL4 met onze Eijerkamp meubels.

Eva & Pascal Gaan Kopen Zonder Kijken

Het stel heeft elkaar ontmoet op Facebook, Eva raakt al snel zwanger en daarom gaan de twee samenwonen in de flat van Eva. Met de komst van dochter Louisa wordt deze woning echter echt te klein. Hun tegenstrijdige karakters en een oververhitte woningmarkt, Eva is te enthousiast en Pascal is te kieskeurig, maakt de koop van een nieuwe woning niet makkelijk. Hoog tijd om Martijn Krabbé en zijn team in te schakelen om te gaan Kopen Zonder Kijken! De woonwensenlijst van het stel is echter behoorlijk: Eva en Pascal zijn op zoek naar een ruime eengezinswoning met een woonkamer van maar liefst tien meter en woonkeuken. Een flinke uitdaging voor makelaar Alex met dit budget...

Kopen zonder kijken aflevering 9

Ruime eengezinswoning In boutique hotel sfeer

De woonwensenlijst gaat dan ook wederom overboord en in Papendrecht vindt Alex hun nieuwe droomhuis. De asbest en schimmel worden snel verwijderd en bouwkundige Bob en stylist Roos gaan met het overgebleven budget aan de slag en creëren, geïnspireerd door hun moodboards, een modern en Boutique Hotel Chique interieur met rijke materialen als bouclé en velours, ranke zwarte meubels en warmgroene details. In de eethoek pakt Roos echt uit: de halfronde eetbank met rijk Aztek dessin en zwart ovalen tafel bieden genoeg ruimte om met de hele Griekse familie te eten. En één ding is zeker: Eva en Pascal komen heerlijk thuis in hun nieuwe droomhuis!

Kopen zonder kijken aflevering 9

Persoonlijk interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
op de wanden
 • Farrow & Ball Drop Cloth
  Farrow & Bal
  Drop Cloth
 • Farrow & Ball Picture Gallery Red
  Farrow & Ball
  Picture Gallery Red
 • Farrow & Ball Studio Green
  Farrow & Ball
  Studio Green
 • Origin Luxury Skins 347799
  Origin
  Luxury Skins 347799
Kopen zonder kijken aflevering 9
Kopen zonder kijken aflevering 9
Kopen zonder kijken aflevering 9

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze Kopen Zonder Kijken aflevering bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp