gratis verzending vanaf € 500
Henders en Hazel City Tv-meubel
Henders en Hazel City Tv-meubel
Vergroten
  • Henders en Hazel City Tv-meubel
1/6
Item 1 of 6

Henders en Hazel City Tv-meubel

Levertijd: 1-2 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Henders en Hazel City Tv-meubel

Tv-meubel City van Henders en Hazel is een luchtige industriële toevoeging aan je interieur met een speels design. De kast toont een stoer contrast tussen het lichte eikenfineer en de zwarte metalen details. Het open onderstel zorgt voor een ruimtelijk en luchtig effect. Daarnaast biedt het tv-meubel de mogelijkheid om spullen achter de deuren op te bergen en om in de open vakken je persoonlijke items te stileren. Tv-meubel City is verkrijgbaar in drie verschillende formaten.

De City serie van Henders en Hazel is een geschikt woonprogramma voor verschillende woonstijlen. Deze serie bestaat naast de tv-meubel ook uit een verschillende eettafels, een dressoir, boekenkast, opbergkast, verschillende bijzettafels en een salontafel. Shop tv-meubel City van Henders en Hazel nu online of bekijk deze in eenn van onze woonwinkels!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1610614
Breedte 120 cm
Hoogte 60 cm
Diepte 40 cm
Materiaal Hout
Kleur Railway Brown
Merk Henders en Hazel
Woonstijl  Landelijk
Barcode 8719911245678
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer