Skip to content
Henders en Hazel Maitre Bijzettafel
Henders en Hazel Maitre Bijzettafel
Vergroten
  • Henders en Hazel Maitre Bijzettafel
1/2
Item 1 of 2

Henders en Hazel Maitre Bijzettafel

Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Henders en Hazel Maitre Bijzettafel

Maitre is een speels vormgegeven bijzettafel uit de collectie van Henders & Hazel. Vervaardigd uit schitterend eikenhout gelakt in de kleur Brown en staande op handige wieltjes. Bijzettafel Maitre is ook verkrijgbaar in de kleuren naturel en plumb.

Ontdek de mogelijkheden van bijzettafel Maitre uit de collectie van Henders & Hazel nu in een van onze woonwinkels in Zutphen of Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1561884
Breedte 50 cm
Hoogte 41 cm
Diepte 50 cm
Vorm Vierkant
Materiaal Eikenhout
Kleur Brown Lacquered
Merk Henders en Hazel
Woonstijl  Landelijk
Barcode 8719185704895
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

Extra snel via PostNL

Kleinere woonitems (zoals bijzettafels, kussens, lampen, karpetten en accessoires) worden lekker snel bij je thuisbezorgd via PostNL voor 7.65. Zodra je bestelling ons magazijn heeft verlaten, volg je deze op de voet met Track & Trace. Lees meer