Skip to content
Hollands Licht Eclips Vloerlamp
Hollands Licht Eclips Vloerlamp
Vergroten
  • Hollands Licht Eclips Vloerlamp
1/5
Item 1 of 5

Hollands Licht Eclips Vloerlamp

Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Hollands Licht Eclips Vloerlamp

Ontdek de veelzijdige schoonheid van de Nederlandse klassieker: de Eclips vloerlamp. Ontworpen door de getalenteerde architect Evert Jelle Jelles in 1960 en nieuw leven ingeblazen met een eigentijdse twist, deze lamp is een ware blikvanger die elke ruimte verfraait met zijn tijdloze charme.

Eclips vloerlamp onderscheidt zich door zijn unieke vermogen om onmiddellijk van functie te veranderen. Met een beweegbare kap die zowel kan worden gedraaid als gekanteld, biedt deze lamp een schat aan verlichtingsopties. Gebruik hem als een elegante uplight om een zachte gloed naar boven te richten, transformeer hem tot een heldere downlight voor directe verlichting, monteer hem aan de muur voor een moderne wandlamp of gebruik hem als een handige leeslamp. In gesloten stand verandert de Eclipse in een betoverende cirkelvormige eclips, die de ruimte omtovert tot een subtiele, sfeervolle oase.

Wat deze klassieker nog specialer maakt, is de innovatieve technologie die erin is verwerkt. De originele E27 fitting heeft plaatsgemaakt voor een geïntegreerd LED-element dat een 360° stralingshoek biedt. Hierdoor geniet je niet alleen van de tijdloze esthetiek van de Eclipse, maar ook van efficiënte en duurzame verlichting.

Shop de Eclips vloerlamp direct online of laat je inspireren in onze woonwinkels in Zutphen of Veenendaal!

Hollands Licht Eclips Vloerlamp
Hollands Licht Eclips Vloerlamp