Skip to content
Vergroten
  • Hülsta Fena Bed
1/14
Item 1 of 14

Hülsta Fena Bed

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Hülsta Fena Bed

Strakke lijnen en zachte, ronde vormen komen samen in het Fena bed van Hülsta. Het design wordt gekenmerkt door een samenspel van kleuren, materialen en lijnen die samenkomen in een harmonieus en perfect uitgebalanceerd geheel welke door vele verschillende uitvoeringsmogelijkheden volledig naar eigen wens zijn te combineren.

Mogelijkheden
Fena kent diverse mogelijkheden om het bed naar wens samen te stellen. De omranding van het bed is uit te voeren in wit of houtkleur. Het hoofdbord van het bed, dat zowel rechtopstaand als schuin verkrijgbaar is, is uit te voeren in hout in de kleuren eiken, beton en wit of in kunstleer in de kleuren grijsbeige, vintage bruin en vintage grijs. Tevens is een combinatie van beide materialen mogelijk. Het schuine hoofdbord is, voor extra comfort en ondersteuning, voorzien van een nekrol.

Afmetingen
Het Fena bed van Hülsta wordt geleverd in een hoogte van 45 centimeter: een aangename hoogte waarmee het in- en uit bed stappen wordt vereenvoudigd. Het bed is verkrijgbaar in de volgende afmetingen:
- 140 x 200/210/220 cm
- 160 x 200/210/220 cm
- 180 x 200/210/220 cm
- 200 x 200/210/220 cm

Hülsta Fena collectie
Het Hülsta Fena bed maakt onderdeel uit van de Fena collectie van Hülsta: een uitgebreide collectie linnenkasten, commodes, nachtkastjes en bedden welke met tal van uitvoeringsmogelijkheden te combineren zijn tot een passend geheel, volledig aansluitend op persoonlijke slaapkamerwensen.

Ontdek de vele mogelijkheden van het Hülsta programma en het Hülsta Fena bed in onze woonwinkels en laat u adviseren door onze slaapexperts!

Hülsta Fena Bed
Hülsta Fena Bed