Skip to content

Layered bij Eijerkamp

Ontdek de complete Layered collectie in onze winkels. Met interieuradvies van onze experts.

Layered bij Eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Layered

Geef je woonruimte die finishing touch met de vloerkleden van het Zweedse Layered: Scandinavische elegantie met een randje! Geïnspireerd op hedendaagse kunstvormen en met een innovatieve kijk op klassiek minimalisme. Dankzij de gedurfde, eigentijdse expressie van Layered vloerkleden creëer je in een handomdraai een compleet nieuwe look in jouw interieur. Benieuwd naar de collectie? Bekijk een selectie online of kom langs in onze woonwinkels!

Van rond vloerkleed in groen tot strak, rechthoekig karpet in beige

Dankzij de keuze uit talloze maten, vormen, kleuren en dessins kun je met de karpetten van Layered alle kanten op! Ga bijvoorbeeld voor een heerlijk warm wollen vloerkleed in de koude wintermaanden voor warme voeten of kies een katoenen tapijt met lichte kleuren in de zomer. Durf je out of the box te gaan? Plaats dan een vloerkleed met grafisch patroon en/of felle kleuren in de woonkamer of je slaapkamer. Van een laagpolig kleed met structuur tot een heerlijk zachte schapenvacht, Layered vloerkleden zijn perfect voor elke woonstijl!

Een Layered karpet als eyecatcher in het interieur

Naast dat vloerkleden heerlijk warm zijn aan je voeten, zijn ze ook op andere manieren als blikvanger van de ruimte te gebruiken. Plaats voor een uniek effect meerdere vloerkleden half over elkaar ga voor een vloerkleed als originele wanddecoratie! Wil je het kleed op laten vallen binnen jouw interieur? Of zoek je juist een exemplaar dat mooi samenvloeit met de andere meubels? Het is maar net wat jouw voorkeur heeft!

Layered vloerkleden: duurzame sfeermakers

Met Layered haal je niet alleen een eyecatcher in huis, maar ook nog eens een verantwoord vloerkleed! Dankzij duurzaam vakmanschap en gebruik van 100% natuurlijke of gerecyclede materialen zijn alle karpetten duurzaam en hebben ze een minimale impact op de planeet. Daarnaast streeft het merk naar 100% hernieuwbare energie, duurzame verpakkingen en koolstofarme transporten.

Van zoektocht tot toonaangevend merk

Layered werd in 2015 opgericht door de uit de modewereld afkomstige Malin Glemme. Tijdens haar zoektocht naar een duurzaam geproduceerd designtapijt liep ze er tegenaan dat deze zeer schaars zijn. Daarom besloot ze haren eigen vloerkleed te ontwerpen en liet deze door een ambachtelijke handwever in India weven. Het karpet verscheen in een Zweeds interieurmagazine, Glemme kreeg steeds meer verzoeken en zo richtte ze haar eigen interieurmerk op: Layered was geboren. Vanuit deze passie zijn talloze creatieve samenwerkingen ontstaan met toonaangevende kunstenaars en ontwerpers en is Layered uitgegroeid tot succesvol merk!

Shop Layered bij Eijerkamp

Ontdek Layered nu online op Eijerkamp.nl of kom langs in onze woonwinkel in Zutphen of Veenendaal om de collectie live te bekijken. Advies nodig? Onze Eijerkamp interieuradviseurs helpen je graag bij het samenstellen van het Layered karpet dat perfect aansluit op jouw woonwensen en interieurstijl! Of doe inspiratie op in onze Stijl Studio’s.

Lees meer