Skip to content
Linteloo Edoardo Hoekbank
Linteloo Edoardo Hoekbank
Vanaf 11587.-
Vergroten
  • Linteloo Edoardo Hoekbank
1/8
Item 1 of 8

Linteloo Edoardo Hoekbank

Vanaf 11587.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 6-8 weken

Eijerkamp vertelt over Linteloo Edoardo Hoekbank

Geniet van ultieme ontspanning in de comfortabele luxe van de Eduardo hoekbank, een meesterwerk van het gerenommeerde meubelmerk Linteloo. Dit stijlvolle meubelstuk is een meesterwerk van Jan te Lintelo, de visionaire kracht achter het prestigieuze bedrijf. De bank is ontstaan in het hotel van Edoardo, dat voor Jan fungeerde als een 'home away from home'. Hier ontstond niet alleen een professionele synergie, maar ook een diepe vriendschap. Jan eerde deze band door de modulaire 'jubileumbank' te dopen naar de man die hem drie decennia lang overlaadde met gastvrijheid en warmte.

Eduardo blinkt uit met zijn royale zitting waar stijl en minutieuze afwerking samensmelten tot een naadloze harmonie. Deze handgemaakte bank uit Italië staat hoog op zijn poten, waardoor Eduardo een uitnodigend en luchtig karakter krijgt. Geef deze bank een persoonlijk tintje volgens jouw woonwensen, of het nu gaat om stof- en leeropties, afmetingen, kussendichtheden of poten. Eduardo belichaamt niet alleen comfort en verfijning, maar biedt ook de vrijheid om jouw unieke stempel te drukken op dit meesterwerk van design.

Vraag een offerte aan voor royale hoekbank Edoardo van Linteloo of kom proefzitten in onze woonwinkel in Zutphen!

Linteloo Edoardo Hoekbank
Linteloo Edoardo Hoekbank
Meer uit de Edoardo serie Bekijk ook
Meer uit de Edoardo serie Bekijk ook