gratis verzending vanaf € 500
Montèl Smart Relaxfauteuil
Montèl Smart Relaxfauteuil
Vergroten
  • Montèl Smart Relaxfauteuil
1/5
Item 1 of 5

Montèl Smart Relaxfauteuil

Levertijd: meer dan 12 weken

Actie Montèl Stapelkorting tot 500,- terug op je aankoop

Profiteer nu in onze Montèl Stores van tot 500.- cashback op de complete collectie, bijvoorbeeld:

  • 50.- korting vanaf 1000.-
  • 100.- korting vanaf 1500.-
  • 200.- korting vanaf 2500.-
  • 300.- korting vanaf 3500.-
  • 400.- korting vanaf 4500.-
  • 500.- korting vanaf 5500.-
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Montèl Smart Relaxfauteuil

Neem plaats in relaxfauteuil Smart van Montèl. Deze moderne stoel heeft, ondanks zijn forse afmetingen, een luchtige uitstraling door het eigentijdse onderstel en de open armleuningen. In de Smart relaxstoel geniet je in iedere zithouding van aangenaam zitcomfort met dank aan de elektrisch verstelbare rugleuning en voetenklep.

Met de keuze uit diverse stof- en leersoorten in een breed scala van kleuren, is het mogelijk de Smart relaxfauteuil volledig naar wens samen te stellen. Zo past deze comfortabele stoel binnen ieder interieur.

Ontdek relaxfauteuil Smart van Montèl in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal en laat je vrijblijvend adviseren door een van onze comfortadviseurs.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1634709
Breedte 70 cm
Hoogte 116 cm
Diepte 93 cm
Materiaal Stof
Kleur Forrest, Turtle
Merk Montèl
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer