Skip to content
Montèl Tuscan Cinnamon Hoekbank
Montèl Tuscan Cinnamon Hoekbank
Vergroten
  • Montèl Tuscan Cinnamon Hoekbank
1/9
Item 1 of 9

Montèl Tuscan Cinnamon Hoekbank

Levertijd: 3-4 weken
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Montèl Tuscan Cinnamon Hoekbank

Hoekbank Tuscan is een comfortabel zitmeubel van het merk Montèl. De hoekbank wordt gevormd door een 2-zitsbank met arm en een hoek eiland. De bank is uitgevoerd met een verstelbaar nekkussen en relaxfunctie zodat per persoon de ideale zithouding kan worden ingesteld. Het meubel wordt gedragen door blokvormige poten.

Naast de getoonde uitvoering kan hoekbank Tuscan naar wens worden samengesteld in diverse opstellingen, afmetingen, materialen en kleuren.

Ontdek alle mogelijkheden van hoekbank Tuscan door een offerte aan te vragen of shop getoond model eenvoudig online!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1612526
Breedte 299 cm
Hoogte 88 cm
Diepte 210 cm
Materiaal Stof
Kleur Cinnamon
Uitvoering Hoek links
Merk Montèl
Woonstijl Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

Meer uit de Tuscan serie Bekijk ook Meer uit deze serie