Skip to content

Nolte kledingkasten

Ontdek alle Nolte kledingkasten in onze winkels. Met persoonlijk advies van onze merk experts

Nolte kledingkasten eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Nolte kledingkasten

Gekenmerkt door hoge kwaliteit en duurzame materialen: de kledingkastencollectie van het Duitse merk Nolte. Dit toonaangevende merk van kast- en slaapkamersystemen biedt een ruime collectie met onder andere zweefdeurkasten, draaideurkasten en commodes met flexibele opbergruimte en een perfect doordacht accessoire systeem. Dankzij de eindeloze mogelijkheden creëer je eenvoudig een complete kast op maat. Inspiratie opdoen of advies nodig? Ontdek alle Nolte kledingkasten in ons Slaap Experience Center in Zutphen of bekijk een selectie online!

Creëer jouw perfecte Nolte kledingkast

Van complete inloopkast tot aan een compacte kledingkast: met de collectie kastsystemen van Nolte stel je met gemak de gewenste kast samen. Ga voor een volumineuze schuifdeurkast met diverse opbergmogelijkheden voor kleding en schoenen of kies voor een elegante commode met praktische lades van spiegelglas. Dankzij de ruime keuze uit afmetingen, materialen, kleuren, deuren en handgrepen creëer je jouw perfecte Nolte kledingkast. En maak de kast af met de talloze inrichtingselementen, zoals planken, lades, uitschuifbare rekken, haken en meer.

Nolte kledingkasten voor iedere woonstijl

Dankzij de diverse mogelijkheden past de collectie van Nolte in iedere interieurstijl. Ga voor een mat afgewerkte, witte kast in je Scandinavische interieur of ga voor industrieel door te kiezen voor een donkere, houten kast met stoere grepen. Durf je out of the box te denken? Creëer dan een speelse look door diverse kleuren en/of materialen te combineren.

Shop Nolte kledingkasten bij Eijerkamp

Laat je inspireren door de kledingkasten van Nolte op Eijerkamp.nl of bekijk Nolte en alle andere bekende slaapmerken onder één dak in onze woonwinkel in Zutphen. Kom je er zelf niet uit? Onze Eijerkamp adviseurs helpen je tijdens een kastadvies op maat graag bij het samenstellen van de Nolte kledingkast die perfect bij jouw wensen past, in de gewenste kleuren, materialen, afwerkingen en afmetingen. Ontdek alle mogelijkheden van de systemen van Nolte nu bij Eijerkamp!

Lees meer