Skip to content
Vergroten
  • Normann Copenhagen Hyg Eetkamerstoel
1/3
Item 1 of 3

Normann Copenhagen Hyg Eetkamerstoel

Levertijd: 8-10 weken
persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Normann Copenhagen Hyg Eetkamerstoel

Eetkamerstoel HYG van Normann Copenhagen is een ontwerp van designer Simon Legald, afgestudeerd aan The Royal Danish Academy of Fine Arts in 2012. Zijn werk wordt gekenmerkt voor functionele meubels met een minimalistisch design. Eetstoel HYG kenmerkt zich door zn ronde vormen en biedt een aangenaam zitcomfort.

De mogelijkheden van eetkamerstoel HYG zijn talrijk, waarbij er keuze is uit diverse kleuren, materialen en onderstellen. Daarnaast is HYG verkrijgbaar in diverse andere uitvoeringen, zoals een barstoel en fauteuil. Ontdek de mogelijkheden van eetkamerstoel HYG van Normann Copenhagen in onze woonwinkels!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1637430
Breedte 54 cm
Hoogte 84 cm
Diepte 55 cm
Zithoogte 46 cm
Materiaal Polypropyleen
Materiaal onderstel Black
Kleur Black
Kleur onderstel Staal
Merk Normann Copenhagen
Woonstijl Scandinavisch
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer