Skip to content
Passe Partout Xavio Hoekbank
Passe Partout Xavio Hoekbank
Vanaf 4021.-
Vergroten
  • Passe Partout Xavio Hoekbank
1/15
Item 1 of 15

Passe Partout Xavio Hoekbank

Vanaf 4021.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Passe Partout Xavio Hoekbank

Bank Xavio biedt de mogelijkheid een zitlandschap te ontwerpen dat naadloos aansluit bij de persoonlijke woonwensen en de vorm en afmetingen van de woonruimte. Deze chique, modern vormgegeven elementenbank is een aanwinst voor wie zoekt naar een comfortabel zitmeubel waarin esthetiek evenzo belangrijk is. 

De zitting van Xavio is voorzien van een kern van ‘memory comfort foam’. Een schuim dat het lichaam aangenaam ondersteunt en bijdraagt aan een comfortabele zithouding. De rugkussens van Xavio zijn daarnaast gevuld met een combinatie van schuimstaafjes en donsveertjes in een gecompartimenteerde vulling. Dit zorgt ervoor dat de vorm van het kussen beter behouden blijft en te allen tijde van optimaal comfort kan worden genoten. 

Dankzij de vele verschillende elementen is bank Xavio van Passe Partout volledig naar wens samen te stellen. Van compacte driezitsbank tot royaal zitlandschap: combineer naar hartenlust voor een compositie die past bij jou. Ook het design van de bank is naar eigen hand te zetten. Met de keuze uit stofsoorten in een breed scala van kleuren zijn de mogelijkheden eindeloos. Optioneel is het mogelijk de bank te voorzien van doorgestikte siernaden in de zitting én aan de achterzijde van de rugleuning. Dit maakt Xavio uiterst geschikt voor vrije plaatsing in de woonruimte. Vanaf prijs is gebasseerd op een 1,5-zits met arm + 1,5-zits zonder arm + longchair met arm.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor bank Xavio van Passe Partout, wij adviseren je graag over de talloze mogelijkheden.

Passe Partout Xavio Hoekbank
Passe Partout Xavio Hoekbank
Meer uit de Xavio serie Bekijk ook Meer uit deze serie