Skip to content

Sani Luxury Keramische tegels

Sani Luxury biedt een compleet assortiment keramische wand-, mozaïek- en vloertegels voor zowel binnen als buiten. Van badkamer tot woonkamer en van buitenterras tot zwembad: dankzij het brede aanbod vind je er tegels voor iedere woonstijl, passend bij uiteenlopende wensen.

Sani Luxury

Bij Eijerkamp in Zutphen en Veenendaal en bij CILO in Zutphen is een gedeelte van de ruime collectie van Sani Luxury te bekijken. Van wandtegel tot vloertegel, gepresenteerd in diverse stijlen en uiteenlopende toepassingen. Door de praktische QR-codes bij de tegels te scannen, vind je in een handomdraai meer informatie over Sani Luxury en contactgegevens voor het maken van een afspraak in de showroom waar de volledige collectie wand-, vloer- en mozaïektegels te bekijken is.

Sani Luxury

Volgens de laatste trends Actueel & compleet assortiment

De collectie van Sani Luxury bestaat uit keramische tegels van toonaangevende merken. Van groot formaat wand- en vloertegels tot mozaïek tegels, passend bij jouw woonstijl: van klassiek of landelijk tot industrieel en van modern tot vintage of Mediterraan. Door de laatste trends op de voet te volgen is het assortiment keramische tegels van Sani Luxury altijd actueel en compleet.

Sani Luxury

Persoonlijk & professioneel Tegeladvies

Bij het kiezen van de juiste tegels voor de badkamer, woonvloer een buitenterras of zwembad komt veel kijken. Tijdens een professioneel tegeladvies nemen ze bij Sani Luxury graag de tijd om jouw persoonlijke wensen in kaart te brengen en de mogelijkheden te bespreken. Of je nu stylist, aannemer of particulier bent.

Kijk voor meer informatie over het aanbod van Sani Luxury op www.saniluxury.nl.

Sani Luxury
Sani Luxury
Sani Luxury