Skip to content

Schramm matrassen bij Eijerkamp Zutphen

Ontdek de collectie in de Schramm Studio bij Eijerkamp Zutphen. Met persoonlijk advies van onze Schramm experts.

Schramm matrassen Eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Schramm matrassen

Een optimaal op het lichaam afgestemd matras draagt bij aan een kwalitatieve nachtrust en maakt dat je iedere ochtend uitgerust en fit weer opstaat. De matrassen van Schramm worden ambachtelijk gemaakt in Duitsland met uitsluitend hoogwaardige materialen. Tot in de kleinste details wordt rekening gehouden met de kenmerken van het menselijk lichaam zodat een nachtrust op maat kan worden geboden. De collectie matrassen van Schramm bestaat uit een vijftal verschillende uitvoeringen, zo is er altijd een matras te vinden dat naadloos past bij jouw lichaamshouding, postuur en slaapcomfortwensen.

Schramm gepatenteerde schouderondersteuning

De matrassen van het Duitse slaapmerk Schramm staan bekend om hun gepatenteerde systeem voor schouderondersteuning. Dankzij deze veerkrachtige zone in het schoudergebied van de matras wordt optimale ondersteuning geboden wanneer op de zij wordt geslapen. De zone rond de schouder is flexibel zodat de schouder gemakkelijk, maar niet te ver, wegzakt in het Schramm matras. Daarnaast zijn de naden in de schouderzone in de lengterichting van het matras weggelaten, zodat van nog optimaler comfort wordt genoten.

Schramm matras met thermisch veredelde veren

De veren van jouw Schramm matras zijn thermisch veredeld, een wereldwijd unieke techniek die enkel gebruikt wordt bij de productie van Schramm matrassen. Tijdens het proces wordt het staal van de veren sterk en taai gemaakt door het op zeer hoge temperatuur te verhitten en vervolgens langzaam af te laten koelen. Dankzij de veredeling wordt verlies van het herstelvermogen voorkomen en duurzame veerkracht gegarandeerd. De veren, die in de lengterichting in het matras zijn geïntegreerd, zorgen stuk voor stuk voor optimale drukcompensatie tijdens het liggen.

Duurzame matrassen van hoogwaardige, natuurlijke materialen

De matrassen van Schramm worden uitsluitend vervaardigd uit hoogwaardige, natuurlijke materialen. Denk hierbij onder andere aan zuiver scheerwol, katoen, zijde, linnen, kasjmier en diverse natuurlijke stofferingsmaterialen. Alle opvulmaterialen van Schramm die bij de productie overblijven worden gesorteerd en gerecycled om vervolgens weer terug te komen in het productieproces. Een duurzaam concept.

Ervaar het slaapcomfort van Schramm matrassen

Kom proefliggen op de (top)matrassen en boxsprings van Schramm in het Slaap Experience Center bij Eijerkamp in Zutphen en ervaar het comfort dat een Schramm matras te bieden heeft. Onze slaapexperts adviseren je graag over een boxspring en matras passend bij jouw slaapwensen, slaaphouding en postuur.

Lees meer