Skip to content
Studio HENK Modular Vakkenkast
Studio HENK Modular Vakkenkast
Vanaf 2650.-
Vergroten
  • Studio HENK Modular Vakkenkast
1/24
Item 1 of 24

Studio HENK Modular Vakkenkast

Vanaf 2650.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

Adres & openingstijden

Eijerkamp vertelt over Studio HENK Modular Vakkenkast

De Modular Cabinet van Studio HENK is een functionele wandkast welke wordt gekenmerkt door zijn luchtige, minimalistische uiterlijk. Het open systeem van de kast maakt het eenvoudig mogelijk een kastenwand samen te stellen die volledig aansluit op persoonlijke interieurwensen. Open en gesloten elementen worden moeiteloos met elkaar gecombineerd om zo een kastoplossing te creëren met verschillende opbergmogelijkheden.

Naast de open en gesloten elementen kent het modulaire kastensysteem van Studio HENK diverse afwerkingen. De eikenhouten elementen zijn uit te voeren in vier kleuren lakafwerkingen: zo is de kast volledig in een kleur verkrijgbaar, maar kunnen verschillende elementen ook in verschillende kleuren worden afgewerkt om zo een speelser geheel te creëren. Het ranke frame van de kast is uit te voeren in zwart en wit.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van de Modular Cabinet van Studio HENK in onze woonwinkel in Zutphen!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1577519
Breedte 290 cm
Hoogte 227 cm
Diepte 34,5 cm
Materiaal Eiken
Kleur naturel
Merk Studio HENK
Woonstijl  Scandinavisch
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer