• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

De Modular Cabinet van Studio HENK is een functionele wandkast welke wordt gekenmerkt door zijn luchtige, minimalistische uiterlijk. Het open systeem van de kast maakt het eenvoudig mogelijk een kastenwand samen te stellen die volledig aansluit op persoonlijke interieurwensen. Open en gesloten elementen worden moeiteloos met elkaar gecombineerd om zo een kastoplossing te creëren met verschillende opbergmogelijkheden.

Naast de open en gesloten elementen kent het modulaire kastensysteem van Studio HENK diverse afwerkingen. De eikenhouten elementen zijn uit te voeren in vier kleuren lakafwerkingen: zo is de kast volledig in een kleur verkrijgbaar, maar kunnen verschillende elementen ook in verschillende kleuren worden afgewerkt om zo een speelser geheel te creëren.  Het ranke frame van de kast is uit te voeren in zwart en wit.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van de Modular Cabinet van Studio HENK in onze woonwinkel in Zutphen!

Kenmerken
Artikelnummer 1577519
Breedte 290 cm
Diepte 34,5 cm
Hoogte 227 cm
Kleur Naturel
Materiaal Eiken
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Nee
Merk Studio HENK