gratis verzending vanaf € 500

Umage bij eijerkamp

Umage eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Umage lampen

De Umage lampen zijn geïnspireerd op het Deense landschap: zoals de rauwe natuur in de omgeving rondom de hoofdstad Kopenhagen. Doordat de verlichting flat-packed wordt verzonden in stijlvolle en compacte giftboxen, verspilt Umage zo min mogelijk aan transportkosten. Het milieu is een van de belangrijkste speerpunten van het verlichtingsmerk Umage!

Umage lampen

Umage Deens design

Umage is een Deens merk dat betaalbare design lampen produceert en was voorheen beter bekend als Vita. Het milieu is heel belangrijk voor Umage, daarom worden alle producten plat verpakt. Milieuvriendelijk, maar ook meteen een mooie cadeauverpakking! Umage hanglampen, vloerlampen en tafellampen zijn van de beste kwaliteit. Duurzame en betaalbare verlichting; dat zijn de belangrijkste drijvers van dit jonge designmerk.

Umage lampen bij Eijerkamp

Opgericht in 2008, en slechts enkele jaren later verkocht in meer dan 40 landen wereldwijd. Het verhaal van Umage maakt één ding duidelijk: het merk is zeer succesvol. De ontwerpen zijn uniek en kenmerken zich door duurzaamheid. Geproduceerd van sterke en milieuvriendelijke materialen; van een Umage lamp heeft u lang plezier. Bij Eijerkamp adviseren we u graag over de mogelijkheden van Umage verlichting binnen uw verlichtingsplan.

Lees meer