Skip to content
gratis verzending vanaf € 500

Vacature Stagiair Operations

Vanaf september 2022 zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiair om onze klantcontact teams te versterken voor een duur van minimaal 5 maanden! Deze stage is parttime of fulltime (32-40 uur, afhankelijk van jouw voorkeur).

woonwinkel Eijerkamp Zutphen

Ben jij een enthousiaste HBO-student en op zoek naar een stage plek waar je zowel meewerkt, ondersteuning biedt als interessante projecten uitwerkt? Staat de klant altijd centraal bij jou en wil jij je communicatieve en commerciële skills verder ontwikkelen? Dan komen wij graag in contact met jou!

Wie zijn wij?

Liefde en passie voor meubels zit in ons DNA. Onze inspirerende winkels en webshop met alle bekende woonmerken vind je in Veenendaal en Zutphen en zijn o.a. bekend van tv-programma’s vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’ en Kopen Zonder Kijken. In ons familiebedrijf helpen wij onze klanten elke dag bij het creëren van een fijn nieuw thuis.

Wat ga je doen?

Als stagiair operations krijg je de kans om drie teams te versterken en je daardoor op verschillende gebieden te ontwikkelen. De drie teams zijn: Klantenservice, Sales Support en Aftersales.

De Klantenservice is telefonisch, via de chat op per e-mail het eerste aanspreekpunt voor de klant. Sales Support verwerkt bestellingen van de klant en ondersteunt telefonisch 150 verkoopadviseur tijdens het verkoopproces. Daarnaast is dit team ook een belangrijke spil naar andere afdelingen toe gericht op bestellingen, levertijd en planningen. Tot slot is Aftersales verantwoordelijk voor de telefonische en digitale aanname van servicemeldingen en beantwoordt algemene vragen over o.a. het onderhoud van meubels.

Deze teams zorgen er dagelijks voor dat de klant zich thuis voelt bij Eijerkamp en bezorgt de klanten een glimlach! Jij kan je breed gaan oriënteren en op meerdere plekken een kijkje in de keuken nemen.

Je werkzaamheden op een rijtje:

 • Je zet jouw communicatieve skills, inlevingsvermogen en oplossingsgerichtheid in om zowel telefonisch als via de mail/chat de behoefte achter de klantvraag te achterhalen en hier commercieel op in te spelen;
 • Je voert administratieve handelingen uit en kunt snel schakelen en de rust bewaken tussen de administratieve werkzaamheden en het klantcontact;
 • Je kunt écht interessante en leerzame projecten oppakken en/of ondersteuning bieden op het gebied van:
 • Creëren van een informatiebron voor de medewerkers van ons klantcontactcentrum, zodat alle belangrijke informatie makkelijk is te vinden;
 • Leveranciersmanagement: het controleren en vooral ook verbeteren van onze afspraken waardoor we samen met de leverancier een nog betere service kunnen leveren;
 • Creëren van financiële richtlijnen voor onze serviceafdeling doormiddel van een kosten-batenanalyse.

Wie ben jij?

 • Je volgt een HBO-opleiding in de richting van Bedrijfskunde, Commerciële Economie, Communicatie of Small Business & Retailmanagement;
 • Je interesse gaat uit naar klantcontact en telefonie;
 • Communicatief ben je sterk en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je bent proactief en hebt een actieve werkhouding;
 • Je houdt van de dynamiek die past binnen de Retail;
 • Én natuurlijk ben jij gemotiveerd en enthousiast om deze uitdaging aan te gaan!

Wat bieden wij?

In een enthousiast klantcontactteam leren wij je graag alles over klantcontact en telefonie. Je gaat deel uit maken en komt te werken bij een professioneel familiebedrijf met een informele, open cultuur. Onbewust werk je aan je mensenkennis en je communicatieve vaardigheden, waar je de rest van je leven profijt van hebt. Én er staat een passende stagevergoeding tegenover jouw inspanningen en prestaties!

Solliciteren?

Vragen over deze stage? Je kunt videobellen met onze HR adviseur Marieke Prinsen. Liever een appje? Dat mag ook! 📱 06-54 31 10 59.

Direct solliciteren? Dan zien wij jouw cv met recente foto en motivatie o.v.v. ‘Stage Operations’ graag tegemoet! Je kunt solliciteren via sollicitatie@eijerkamp.nl.

Lees meer