Skip to content

Vacature Stagiair Stylist

Parttime/fulltime
In zowel Zutphen als Veenendaal zijn wij op zoek naar een enthousiaste en creatieve stylist stagiair! De stage is voor 4 à 5 dagen per week (per september 2024) en voor een minimale duur van 5 maanden.

werken bij Eijerkamp vacature stage

Als stagiair stylist maak je onderdeel uit van het styling team van Eijerkamp. Dagelijks zijn wij bezig met de inrichting, visual merchandising en styling van onze winkels in zowel Zutphen als Veenendaal. Door de diversiteit aan winkels en woonstijlen ga je als stagiair stylist elke uitdaging aan om voor iedere collectie een passende setting te creëren, waarin de meubels het best tot hun recht komen.

Ben jij een gedreven creatieveling en heb jij passie voor interieur, stijl, vormgeving en kleur? En wil jij stage lopen bij de mooiste woonwinkel van Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Liefde en passie voor meubels zit in ons DNA. Onze inspirerende winkels en webshop met alle bekende woonmerken vind je in Veenendaal en Zutphen en zijn o.a. bekend van tv-programma’s vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’ en Kopen Zonder Kijken. In ons familiebedrijf helpen wij onze klanten elke dag bij het creëren van een fijn nieuw thuis.

Wie zoeken wij?

  • Je bent bezig met een MBO-opleiding in de richting van (winkel)styling;
  • Je hebt gevoel én passie voor interieur, stijl, vormgeving en kleur;
  • Jij bent op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen;
  • Je bent een aanpakker en steekt graag je handen uit de mouwen. Een wand schilderen of een bank verplaatsen is voor jou geen enkel probleem;
  • Naast dat je creatief bent, kun je ook commercieel denken;
  • Als echte teamplayer werk jij graag samen met collega-stylisten, maar je kunt ook goed zelfstandig werken;
  • Tot slot ben jij gemotiveerd en enthousiast om bij ons aan de slag te gaan!

Wat bieden wij?

Je gaat deel uit maken van een enthousiast team en komt te werken bij een professioneel familiebedrijf met een informele, open cultuur. Onbewust werk je aan je mensenkennis en je communicatieve vaardigheden, waar je de rest van je leven profijt van hebt. Én er staat een leuke stagevergoeding tegenover jouw inspanningen en prestaties!

Lynn Jolij
Lynn Jolij
HR Assistent & Recruiter
Eijerkamp
Meer informatie & solliciteren

Vragen over deze stage? Je kunt (video)bellen met onze HR Assistent & Recruiter Lynn Jolij. Liever een appje? WhatsApp direct met Lynn!

Direct solliciteren? Dan zien wij jouw cv met recente foto en motivatie o.v.v. ‘Stage Stylist’ graag tegemoet! Je kunt solliciteren via sollicitatie@eijerkamp.nl.

 

vacature eijerkamp zutphen