• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

Perfectly Imperfect

Woontrend 2020: Perfectly Imperfect

In de Perfectly Imperfect woontrend van 2020 laten we volmaaktheid varen en vinden we schoonheid in het imperfecte. Asymmetrische verhoudingen, geometrische lijnen, strakke meubels en grillige accessoires komen samen in dit warme interieur. In de woontrend Perfectly Imperfect decoreren we ons interieur met spullen met een verhaal: zoals herinneringen ons leven verrijken, verrijken deze dierbare spullen het karakter van het huis en maken het een thuis.

Woontrend 2020: Perfectly Imperfect

Inspiratie voor de woonstijl van 2020: de Japanse levenskunst

De woontrend Perfectly Imperfect komt voort uit de Japanse levenskunst Wabi Sabi. In het kort draait deze Oosterse levensfilosofie om het zien van schoonheid in imperfectie en het omarmen van het alledaagse. Rust, eenvoud en stilte zijn belangrijke pijlers in deze vorm van levenskunst, waarin de voorliefde voor natuur een grote rol speelt: de kleurrijke Japanse kersenbloesem vervult een belangrijke rol in het zachte kleurenpalet van het Perfectly Imperfect interieur van 2020.

bekijk alle woontrends

Woontrend 2020: Perfectly Imperfect

Assymetrische verhoudingen vormen perfect schouwspel

Een beetje lef en out of the box denken is in de woontrend Perfectly Imperfect nodig, maar juist dan ontstaan de mooiste effecten: omring je ronde eettafel bijvoorbeeld met een rechte eetkamerbank, verbind de rechthoekige meubels in je zithoek met een groot rond vloerkleed of combineer een vierkante salontafel met een ronde bijzetter.

Woontrend 2020: Perfectly Imperfect

Rust in het interieur van 2020 met een pastelpalet

Rust in je interieur betekent rust in je hoofd. Niet voor niets dat de Perfectly Imperfect woontrend van 2020 wordt gekenmerkt door het gebruik van een rustig en natuurlijk kleurenpalet. Met lichte, rustgevende pasteltinten wordt het interieur dichterbij de natuur gebracht en wordt sfeer gecreëerd in het geheel. Wil je het interieur laten sprankelen? Zachte pasteltinten in combinatie met fris plantengroen wekken je interieur tot leven. 

meer inspiratie vtwonen Stijl Studio's

Woontrend 2020: Perfectly Imperfect

De Japanse kersenbloesem als inspiratie

De droogbloementrend van 2020 mag niet ontbreken in het Perfectly Imperfect interieur: ze geven het interieur in een handomdraai een natuurlijke uitstraling. Zachte roze tinten uit de Japanse bloesems combineren prachtige met natureltinten van grote pampasgrassen en passen perfect in de Perfectly Imperfect woontrend van 2020. Pak je het liever groots aan? Laat de bloemenprint dan terugkomen in een vloerkleed of behang: zo maak je echt een statement.

meer inspiratie vtwonen make-overs

Woontrend 2020: Perfectly Imperfect

De woontrends van 2020 in jouw interieur?

Wil jij de Perfectly Imperfect woontrend van 2020 toepassen in jouw interieur? Laat je inspireren in onze woonwinkels of maak een afspraak met één van onze interieuradviseurs. Zij staan 7 dagen per week voor je klaar om je te helpen met al jouw woonvragen en laten je graag de nieuwste interieurtrends van 2020 zien. Nog meer wooninspiratie? Laat je inspireren door alle woontrends van 2020 in de vtwonen Stijl Studio’s, exclusief bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal.

maak afspraak interieuradvies