Skip to content
XOOON Carving 170 Lowboard
XOOON Carving 170 Lowboard
799.-
Vergroten
  • XOOON Carving 170 Lowboard
1/6
Item 1 of 6

XOOON Carving 170 Lowboard

799.-
Levertijd: 1-2 weken

Eijerkamp vertelt over XOOON Carving 170 Lowboard

Transformeer je woonkamer met het XOOON Carving lowboard tv-meubel. Dit meubelstuk combineert functionaliteit en design op een unieke manier en vormt het middelpunt van je entertainmentruimte. Met zijn eigentijdse uitstraling en hoogwaardige afwerking tilt het Carving lowboard tv-meubel je kijkervaring naar een hoger niveau.

Het Carving lowboard tv-meubel biedt voldoende opbergruimte voor al je media-apparatuur, afstandsbedieningen en andere accessoires. Met zijn ruime compartimenten en handige lades kun je je woonkamer netjes georganiseerd houden, zonder concessies te doen aan stijl. Het meubel is vervaardigd met oog voor detail en gemaakt van duurzame materialen, waardoor het lang meegaat en zijn prachtige uitstraling behoudt.

Of je nu een filmavond met vrienden organiseert of gewoon ontspant voor de tv, het XOOON Carving lowboard tv-meubel biedt de ideale basis voor je home entertainment-systeem en is beschikbaar in diverse formaten. Bestel het Carving lowboard tv-meubel van XOOON online bij Eijerkamp en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit, design en kwaliteit.

 

Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen Vergelijkbare artikelen