Skip to content

Professioneel interieuradvies

Je woonkamer of eethoek opnieuw inrichten? Of een volledig nieuw interieur? Tijdens een persoonlijk interieuradvies, met één van onze ervaren adviseurs in onze woonwinkel, maken we samen van iedere ruimte een fijne en comfortabele plek om te wonen. Maak nu via Whatsapp of via onderstaand formulier een afspraak dan trakteren wij je op een lunch voor 2 in één van onze WoonCafés!

aan de slag met jouw droominterieur
 • Wooncheque t.w.v. 125.- cadeau
 • Ingetekende plattegrond
 • 9.2 Klantwaardering

 • JOUW WOONVRAGEN EN WOONSTIJL
  JOUW WOONVRAGEN EN WOONSTIJL

  We vinden het belangrijk om een interieuradviseur aan je te koppelen die perfect past bij jouw woonvragen en woonstijl. We nemen binnen 1 werkdag telefonisch contact op en plannen samen direct een afspraak in Zutphen of Veenendaal (dichtbij Utrecht).

  Tip: Maak alvast een moodboard met je favoriete items!

 • INTERIEURADVIES IN DE WINKEL
  INTERIEURADVIES IN DE WINKEL

  We vertalen jouw woonwensen naar het perfecte indelingsplan, eventueel met bestaande meubels waaraan je bent gehecht. Test en vergelijk de nieuwe meubels op je gemak, voel de stoffen op je huid en ervaar de perfecte meubel-, kleur- en materiaalcombinaties. Zo maak je in 1x de juiste keuzes!

  Tip: Neem foto’s, plattegrond en afmetingen van bestaande meubels mee.

 • WAT KRIJG JE MEE NAAR HUIS?
  WAT KRIJG JE MEE NAAR HUIS?

  Antwoord op alle woonvragen
  Ingetekende plattegrond
  Persoonlijk meubelplan
  Kleur- en materiaaladvies
  Verrassende interieurideeën

 • WAT KOST EEN INTERIEURADVIES?
  WAT KOST EEN INTERIEURADVIES?

  Het Eijerkamp Interieuradvies duurt circa 2 uur en kost 85.-. Na het advies ontvang je een Eijerkamp Wooncheque t.w.v. 125.- welke je bij besteding vanaf 1250.- verzilvert op je aankoop. Nu met gratis lunch voor 2 in het WoonCafé!

Reviews & eerlijke ervaringen van klanten

Met jarenlange ervaring en al 95 jaar liefde voor wonen, hebben we al heel veel mensen blij mogen maken met een nieuw thuis. In mooie reviews delen zij hun ervaringen met het Eijerkamp interieuradvies.

Interieuradvies

Van ontwerp tot realisatie

Aan de slag met jouw nieuwe interieur? Maak een afspraak voor een persoonlijk interieuradvies, we helpen je graag!

maak afspraak
Lisette
Interieuradviseur
Zutphen
Jouw woonwensen, jouw ideale interieur

"Een fijn thuis draait om de juiste balans tussen schoonheid en comfort. Tijdens een interieuradvies in onze woonwinkels ontdekken we niet alleen je woonstijl, we bespreken ook je comfortwensen zodat je nieuwe interieur precies bij je past. Dat zit wel goed! Plan nu jouw afspraak, we ontvangen je graag onder het genot van een goede kop koffie."

Ruim 150 woon- & slaapmerken
Bekijk alle 150 merken

 • Montèl
 • Henders & Hazel
 • Leolux
 • Auping
 • Harvink
 • Havee
 • Movani
 • Design on Stock
 • bert plantagie
 • Lucide

Veelgestelde vragen over het Eijerkamp interieuradvies

 • 1. WAT KOST EEN INTERIEURADVIES?

  Het Eijerkamp interieuradvies kost 85.- Na het advies ontvang je een Eijerkamp Wooncheque t.w.v. 85.- welke je bij besteding vanaf 850.- verzilvert op je aankoop. Zo is  het een interieuradvies gratis, hoe fijn is dat!

 • 2. HOE LANG DUURT EEN INTERIEURADVIES AFSPRAAK?

  Afhankelijk van jouw woonvragen en het aantal nieuwe meubels dat we direct samenstellen in de winkel, duurt het advies circa 2 uur. Je bent 1x klaar en je hebt een concreet interieurontwerp in handen! Wij zorgen tussendoor voor goede koffie en een inspirerende omgeving.

 • 3. WAT HOUDT INTERIEURADVIES BIJ EIJERKAMP IN?

  Tijdens een telefonische intake koppelen we de best passende interieuradvsieur aan jouw woonvragen en woonstijl. Tijdens het vrijblijvende advies in de winkel vertalen we jouw woonwensen naar het perfecte indelingsplan. Onze adviseurs nemen je daarna mee de winkel in om de nieuwe meubels te vergelijken, de stoffen bij elkaar te zien en de perfecte meubel-, kleur- en materiaalcombinaties te ervaren.

 • 4. WAT MOET IK MEENEMEN NAAR MIJN ADVIES AFSPRAAK?

  Een goed begin is het halve werk. Dus neem foto’s, een plattegrond (of afmetingen) van jouw woonruimte mee en eventueel maten van bestaande meubels. Zo kunnen we meteen gericht aan de slag en weten we zeker dat de meubels perfect passen!

 • 5. WAT DOET EEN INTERIEURADVISEUR?

  De Eijerkamp interieuradviseurs hebben allemaal een interieuropleiding, interieuradvies ervaring en kennis over alle bekende woonmerken. We koppelen de best passende interieuradviseur aan jouw woonvragen en woonstijl. De adviseur zorgt voor een goede indeling, de perfecte meubelcombinaties, kleur- en materiaaladvies. Hiermee creëren zij eenheid in huis maar vooral dat jij je elke dag thuis voelt in je (nieuwe) huis!

 • 6. KAN IK BESTAANDE MEUBELS BEHOUDEN?

  We geloven in een duurzaam interieur waarin jij je helemaal thuis voelt. Dus heb je meubels of erfstukken die je graag wilt behouden? Dan verwerken we die met liefde in het interieurplan. Tip: Neem de afmetingen van je lievelingsmeubels mee naar het advies.

 • 7. WAT KRIJG IK MEE NAAR HUIS NA AFLOOP VAN MIJN ADVIES AFSPRAAK?

  Na het interieuradvies in de winkel ga je naar huis met antwoord op al je woonvragen, kleur- en materiaaladvies en verrassende interieurideeën. Inclusief een ingetekende plattegrond en een persoonlijk meubelplan. En vooral met heel veel wooninspiratie en een concreet interieurontwerp.

Ja, ik wil interieuradvies

Vul nu jouw gegevens in voor persoonlijk interieuradvies in één van onze Eijerkamp winkels. In overleg plannen we een datum en kiezen we een adviseur die past bij jouw woonwensen.

Dit krijg je mee naar huis
 • Antwoord op al je woonvragen
 • Kleur- en materiaaladvies
 • Persoonlijk meubelplan
 • Ingetekende plattegrond
Mijn gegevens
We gebruiken je telefoonnummer alleen om de afspraak in te plannen en op basis van je wensen de juiste adviseur voor je te kiezen.
We bellen je voor een datum en tijdstip.

Jouw interieur van A tot Z af? Wij zijn er voor jou!

Adviseurs
 • Interieuradvies Eijerkamp
  Peter
  Interieuradviseur
 • Interieuradvies Eijerkamp
  Nicole
  Interieuradviseur
 • Interieuradvies Eijerkamp
  Mathieu
  Interieuradviseur
 • Interieuradvies Eijerkamp
  Lisette
  Interieuradviseur
 • Interieuradvies Eijerkamp
  Judith
  Interieuradviseur
 • Interieuradvies Eijerkamp
  Daan
  Interieuradviseur
 • Interieuradvies Eijerkamp
  Anne
  Interieuradviseur
 • Interieuradvies Eijerkamp
  Jinte
  Interieuradviseur
 • Interieuradvies Eijerkamp
  Eva
  Interieuradviseur

'n Goed begin is het halve werk

Goed voorbereid naar je interieuradvies? Maak alvast een moodboard waarop je jouw woonstijl en woonwensen verzamelt. Zo weten onze interieuradviseurs precies hoe ze jouw woondromen waar kunnen maken.

Eijerkamp interieuradvies
Moodboard maken

Moodboard van jouw woonstijl

Maak een moodboard met jouw favoriete woonitems en woonstijlen: de perfecte voorbereiding!

maak moodboard

Interieuradvies in onze woonwinkels

Onze interieuradviseurs verwelkomen je graag in onze Eijerkamp woonwinkels in Zutphen & Veenendaal! Zo kun je alle geadviseerde meubels, kleuren en materialen direct zelf proberen en ervaren. De koffie staat klaar!

Interieuradvies bij Eijerkamp
Interieuradvies

Van ontwerp tot realisatie

Aan de slag met jouw nieuwe interieur? Maak een afspraak voor een persoonlijk interieuradvies, we helpen je graag!

maak afspraak

Interieuradvies in onze woonwinkels

Ga je verbouwen, verhuizen of ben je uitgekeken op de indeling van een woonruimte en toe aan nieuwe meubels? Tijd om een nieuwe blik te werpen op jouw interieur! Het maken van keuzes en het creëren van een nieuw thuis kan soms lastig zijn. Bij Eijerkamp geven we je in ons Advies Atelier graag persoonlijk interieuradvies en vertalen we jouw woonwensen naar jouw droominterieur. Van een nieuw meubel tot een compleet interieur met verassende kleur- en materiaalcombinaties én binnen elke woonstijl en ieder budget. Je persoonlijke interieuradviseur bekijkt je interieur met een frisse blik en laat je weer verliefd worden op je eigen huis. Met 150 merken onder één dak zijn onze interieuradviseurs niet gebonden aan een merk of woonstijl, maar creëren zij samen met jou een verrassende combinatie welke aansluit op jouw leef- en woonstijl.

Jouw persoonlijke interieuradvies komt direct tot leven

Na jouw interieuradvies zijn al je woonvragen beantwoord en komt jouw droominterieur tot leven. Wánt tijdens het advies ga je direct onze woonwinkel in! Zo kun je gelijk meubels testen, de stoffen en materialen voelen en de geadviseerde kleurcombinaties bekijken. Zo komt je interieuradvies echt tot leven en maak je in één keer de juiste keuzes. Wel zo fijn! Wist je ook dat je na het advies een wooncheque t.w.v. 85.- ontvangt, die je kunt verzilveren bij een aankoop vanaf 850.-? Zo is het interieuradvies gratis! Wil je eerst inspiratie opdoen? Op onze website vind je veel tips en wooninspiratie voor je interieur, van de woonkamer tot de eetkamer en de slaapkamer. Of laat je inspireren door nieuwste woontrends in de 8 vtwonen Stijl Studio’s, exclusief bij Eijerkamp. Liever persoonlijk interieuradvies? Maak een afspraak en kom langs in één van onze woonwinkels. We wensen je veel plezier tijdens jouw persoonlijke interieuradvies!