Skip to content
Artifort Extens High Dressoir
Artifort Extens High Dressoir
Vanaf 1676.-
Vergroten
  • Artifort Extens High Dressoir
1/7
Item 1 of 7

Artifort Extens High Dressoir

Vanaf 1676.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Artifort Extens High Dressoir

Extreem veelzijdig ontwerp: dressoir Extens van Artifort ontworpen door Khodi Feiz. De strakke vormgeving en de aluminium hoekelementen met houten panelen zorgen voor een opvallend meubelontwerp dat feilloos in iedere woonruimte geïntegreerd kan worden. Verfijnd detail: de afgeronde hoeken zorgen voor een vriendelijke uitstraling.

Opbergkast Extens kan in de meest uiteenlopende poedercoating-, lak- en fineervarianten uit de Artifort collectie en talloze afmetingen uitgevoerd worden. Ga bijvoorbeeld voor een kast met of juist zonder deuren! Kom langs in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendal en ontdek de mogelijkheden van dressoir Extens in de Artifort Studio.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1559534
Breedte 120 cm
Hoogte 130 cm
Diepte 36 cm
Materiaal Hout
Kleur Roze
Merk Artifort
Woonstijl Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

Meer uit de Extens serie Bekijk ook Meer uit deze serie