Skip to content
Artifort Arris Zitbank
Artifort Arris Zitbank
Vanaf 3933.-
Vergroten
  • Artifort Arris Zitbank
1/12
Item 1 of 12

Artifort Arris Zitbank

Vanaf 3933.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Artifort Arris Zitbank

Artifort Arris: een designicoon van de toekomst. Binnenkort gelanceerd tijdens de internationale designbeurs Salone del Mobile in Milaan, maar nu al exclusief te zien bij Eijerkamp! Deze innovatieve samensmelting tussen functionaliteit en esthetiek voorziet in ultiem zitcomfort.

Ervaar het lichte design van Arris met royale zitplaatsen en subtiele details die verwijzen naar de architecturale vormen als de bollende, smalle armleuningen die de inspiratiebron vormden voor dit ontwerp. Gedragen door gegoten aluminium poten en voorzien van uitnodigende, losse rugkussens waarin rechte lijnen de boventoon voeren, ziet Arris luchtig aan.

De innovatieve Artifort Arris bank is volledig naar wens samen te stellen in talloze hoogwaardige materialen en een breed scala aan kleuren. Naast de smalle armleuningen van de getoonde uitvoering kies je uit een brede variant en diverse zithoogtes om Arris een persoonlijke touch te geven. Tevens is Arris als hoekbank verkrijgbaar. Vraag nu online een offerte aan of ontdek alle mogelijkheden van bank Arris van Artifort in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal, onze adviseurs helpen je graag!
Artifort Arris Zitbank
Artifort Arris Zitbank
Meer uit de Arris serie Bekijk ook
Meer uit de Arris serie Bekijk ook