Skip to content
Artifort Jima Eetkamerstoel
Artifort Jima Eetkamerstoel
Vanaf 849.-
Vergroten
  • Artifort Jima Eetkamerstoel
1/13
Item 1 of 13

Artifort Jima Eetkamerstoel

Vanaf 849.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Artifort Jima Eetkamerstoel

Eetkamerstoel Jima van Artifort: een comfortabel ontwerp van de Franse designer Patrick Norguet (1969) voor het Nederlandse design merk. De armstoel wordt gekenmerkt door zijn strakke lijnen en, kenmerkend voor de collectie van Artifort, sublieme zitcomfort. Bijzonder detail in het ontwerp van de Jima is de omsluitende rug van de eetfauteuil: de vloeiende lijn van de rugleuning loopt in één geheel door tot onder de zitting van de stoel. Hierdoor lijken de ondersteunende leuning het zitkussen van de stoel te omarmen en wordt maximaal comfort geboden.

Eetkamerstoel Jima van Artifort is verkrijgbaar met diverse onderstellen in verschillende kleurafwerkingen. Voor de stoffering is er een ruime keuze uit verscheidende rijke stoffen, welke optioneel toegepast kunnen worden in een speelse duo-stoffering. Ervaar het comfort en ontdek de mogelijkheden van eetkamerstoel Jima van Artifort in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal.

Artifort Jima Eetkamerstoel
Artifort Jima Eetkamerstoel