Skip to content
Artifort Jima Eetkamerstoel
Artifort Jima Eetkamerstoel
Vanaf 795.-
Vergroten
  • Artifort Jima Eetkamerstoel
1/13
Item 1 of 13

Artifort Jima Eetkamerstoel

Vanaf 795.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Artifort Jima Eetkamerstoel

Eetkamerstoel Jima van Artifort: een comfortabel ontwerp van de Franse designer Patrick Norguet (1969) voor het Nederlandse design merk. De armstoel wordt gekenmerkt door zijn strakke lijnen en, kenmerkend voor de collectie van Artifort, sublieme zitcomfort. Bijzonder detail in het ontwerp van de Jima is de omsluitende rug van de eetfauteuil: de vloeiende lijn van de rugleuning loopt in één geheel door tot onder de zitting van de stoel. Hierdoor lijken de ondersteunende leuning het zitkussen van de stoel te omarmen en wordt maximaal comfort geboden.

Eetkamerstoel Jima van Artifort is verkrijgbaar met diverse onderstellen in verschillende kleurafwerkingen. Voor de stoffering is er een ruime keuze uit verscheidende rijke stoffen, welke optioneel toegepast kunnen worden in een speelse duo-stoffering. Ervaar het comfort en ontdek de mogelijkheden van eetkamerstoel Jima van Artifort in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1606425
Breedte 59 cm
Hoogte 80 cm
Diepte 61 cm
Materiaal Stof
Kleur bruin
Merk Artifort
Woonstijl  Design
Barcode 9900000405397
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer