Skip to content
BePureHome Nest set van 2 Bijzettafel
BePureHome Nest set van 2 Bijzettafel
119.-
Vergroten
  • BePureHome Nest set van 2 Bijzettafel
1/5
Item 1 of 5

BePureHome Nest set van 2 Bijzettafel

119.-
Levertijd: 1-2 weken

Eijerkamp vertelt over BePureHome Nest set van 2 Bijzettafel

BePureHome Nest bijzettafelset staat gezellig in elk interieur. De set bestaat uit twee bijzettafels van verschillende formaten. Door het hoogteverschil zijn de twee tafels goed te combineren voor een speels effect. Ook kunnen de bijzettafels in elkaar geschoven worden. De twee tafeltjes zijn samen ook zeer geschikt als alternatief voor een salontafel. Het antique brass frame geeft een chique uitstraling aan de vierkante bijzettafels. 

Shop Nest bijzettafelset van BePureHome exclusief in onze webshop!

 

Dit is een zelfmontage artikel

Afmetingen & details

Artikelnummer 801093-B
Breedte 36 cm
Hoogte 35 cm
Diepte 36 cm
Materiaal Hout, Metaal
Kleur Antique Brass
Montage Zelfmontage
Merk BePureHome
Woonstijl Industrieel

Dit is een zelfmontage artikel

Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

Extra snel via PostNL

Kleinere woonitems (o.a. max. vier stoelen, bijzettafels, kussens en accessoires) worden lekker snel bij je thuis bezorgd door PostNL voor €14.95. Zodra je bestelling ons Eijerkamp magazijn heeft verlaten, volg je deze op de voet met Track & Trace van PostNL.